Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Napady paniczno lękowe z agorafobią

Gość MAJA

Rekomendowane odpowiedzi

Macie rację chyba trzeba zmienić nastawienie i nie martwić się co by było gdyby?Będzie co ma być i tak nie mam na to wpływu.A niedzielę idę na drugie spotkanie w sprawie pracy,właśnie do mnie dzwonili więc muszę dać radę.Wierzę w to a Ty Martusia nie martw się też na zapas bo przez to same się nakręcamy.Na pewno będziesz się dobrze bawić tak musisz myśleć.
Witam:)dawno nie pisałam ale codziennie czytałam:)widze że u Was ok no to super:) Majka juz nie moge się doczekać kochanie:) dostałąm dzisiaj własnie kartkę dzięki:) za piekne słowa ciesze się bardzo.Beti skarbie co porabiasz smutno bez Ciebie:( wiesz ja wziełam się za generalne porzadki i teraz tez mniej czasu spedzam przy komple. Chce z Toba pogaduszyćna skaype wiec moze posadz dupke wieczorkiem to zrobimy sobie konferencje razem z Majka:) hahahah A gdzie nasz kochana Terenia ????????????? napewno gdzies w świecie skoro się nie odzywa.Tereniu odezwij sie skarbie u Nas tyle dobrych wiesci to się z Tobą podzielimy:) i oby tak dalej:) Trzymajcie się!!!
Cześć Witam Ewciu ja też się cieszę :) U mnie wszystkom ok , raz lepiej a raz gorzej. Nie ma sprawy Ewa, cieszę się że dostałaś kartkę a już myślałam że nie dojdzie. Beti gdzie jesteś pisz do nas bo smutno bez ciebie... może upiekłaś jabłecznik ha ha mnia mnia aż mi ślinka cieknie na samą myśl. Jasne że na skypie się spotykamy, wieczorkiem przy kieliszku malisy na sen ha ha. Ika a gdzie Ty sie podziewasz odezwij się do nas. Ja dzisiaj płot postawiłam z mężem więc mnie nikt nie bedzie już podglądał, moge wystawić tyłek i leżeć plackiem, tylko pogody nie ma bo pada... Ok to do zobaczenia. Pa.
Hej dziewczynki! Jak się cieszę,że w końcu się odezwałyście.U mnie tak jak u Maji raz lepiej raz gorzej.Jabłecznik zamieniłam na gofry z bitą śmietaną i na efekty nie trzeba było długo czekać:) Ewuś konferencja może się odbyć tylko muszę skoczyć po Advocata:)
UUUU dziewczynki a ja to co nie jestem zaproszona ha ha. Ja mam coś lepszego FINLANDJĘ żurawinową....co Wy na to? Konferencja niedługo Ewciu na żywo co?? Kurcze ale bedzie. Beti gofry? Mniam mniam kurde ale dobrocie robisz dawaj na skypa troszkę ha ha. Miłej i upojnej nocki kochane.
Ireno jasne że jesteś zaproszona, jak najbardziej na sobotę wieczór robimy konfarencję na całego. Ja u Was zdrówko? Ja mam dzisiaj pełne ręce roboty bo jutro wyjeżdzam z mężem więc dzisiaj chcę wszystko przyszykować i dzieci odwieźć do babci na weekend. Beatko rób gofry na jutro bedzie impreza. Już mi ślinka leci ha ha. Ewa szykuj się jadę ....
Witam:)Irenko kochanie jak smiesz pomysleć nawet ,ze o Tobie nie pamietamy,ale ja wiem ze jesteś pod względem pisania leń patent zawsze skayp ha ha. A co do trunków to niewazny jaki hhaa ale z kim:) ale z Wami zawsze dziewczyny:)Irena dawaj do Polski u mnie drzwi otwarte o kazdej porze dnia i nocy więc serdecznie i gorąco zapraszam ooooooooale by się działo kupie w aptece pól literka melisanki i bedzie super:)zobaczycie odlot niesamowity.A u mnie cały czas remonty juz mam dosc nie wiem kiedy się to cholerstwo konczy ale moze bedzie lepiej jak było.Zawsze lubie cos zmieniać bo wierze w dobra energie przy wszelkiego typu zmianach a ze duo wiem o geng shui to juz jestem wariat na tym tle:)ale nie grozny:) Samopoczucie ok nawt nawet ale kręgosłup mi dowala szyjno piersiowy wczoraj i ledzwiowy tak mi sie piepszyło we łbie ale byłm umówiona z klientami wiec musiałam jechac i w dodatku zapierniczać przez pól osiedla bo samochód trzeba zaraz zostawić przy wjezdzie:( ale wszystko super poszło:) Ciesze się ,ze u Was ok nie zartuje dawajcie do mnie ale ie bedzie działooooooooo:) Majka moooooze skorzysta hahaha:) sami zobaczycie na nk:) pozdrawiam i biore się za robote zaraz przyłazi elektryk i czekam na materacyk dla mojego synka musze go przeciez tej nocki wypróbować:)
witam jeszcze raz, mam nadzieję, ze nie zapomnialyście o mnie 3 tygodnie szybko zleciały, było cudownie, dam na nk pare fotek, krajobrazy w te4j chorwacji sa po prostu ekstra i to przyjemne ciepelko, nie chcialo sie wracać do szarej rzeczywistości, ale przecież wcale nie musi być szara wczoraj byłam na noc u koleżanki, która na stale mieszka w Rzymie i nie mogłysmy się nagadać. a co u was. Ewuś spóźnione ale szczere zyczenia, słonka na codzien i prawdziwych przyjaciół. Beti czytam, ze robisz pyszne smakołyki, daj spróbowac, nie daj sie prosić. Maja po weselu, wybalowałaś się A Janek czuje się coraz lepiej i te spacerki weszły chyba w krew. Ola a ty jak ok? Pozostałe osoby też serdecznie pozdrawiam Jak poczytam wszystkie posty to będę mogla się zorientować, kogo nie znam. No kończę, dzisiaj idziemy na kolację do znajomych, jutro urodziny męża, a w niedzielę jak zwykle do nas przychodza znajomi. Całuski. papa
No kochani w domu mam posprzątane a jutro rano wyjazd daleki ok 5 godz. strasznie sie boje ale skoro dałam rade do gdańska to może tu też dam radę. Co u Ciebie beatko lepiej juz sie czujesz?? Ewcia co porabiasz?? Mebelki gotowe do wyjazdu ha ha... Irenka my zaraz kładziemy sie spać a u Ciebie południe, co robisz pewnie jesteś w pracy co? Jestem dzisiaj jakaś śpiąca czekam na rodziców bo maja przyjechac po dzieci wziąc je na weekend i lecę sie kąpać i lulu. Pozdrawiam serdecznie.
Witajcie:)Kurcze u mnie jak zwykle kupe roboty:(ale mam to gdzies jestem dzisiaj jakas do niczego pozałatwiałam kupe spraw i zaraz lulu:)POPISAŁAM z Emilka i jest super:)Tak Tereniu pomyslałam ,ze Ty kochana w swiecie:) a Ja namówie Emilke moze pojedziemy z dzieciakami na przyszły rok jak masz dobra miejscówke.Chce zrobic przedpłate na wylot do Egiptu bo super znizki ale jeszcze zobacze.Beti TY to masz głowe dawaj na jakas odnowe gdzies w Polske bo jak znajdziesz co madrego to dawaj znać to ja jestem chętna. Dupcia w samochód i jade:)Tereniu bardzo dziękuje za zyczenia:) spóznione ale wiem ze szczere kochana:) od Ciebie zawsze:)Emilka karta doszła piękna:) i napisana od serca dzięki srdeczne:) Wiesz ta twoja fota w na okładce w magazynie super!!!! spytaj tych na górze czy nie potrzebuja starszej pani na okładke moze zrobiłabym na złość mea siostrze:)))))))))))) hahahhahahaha. Dobra jutro pgadamy Ty to dziewczyno masz znajomości i urode:))))))))Wszystie ziewczyny i naszego kochanego rodzyneczka Janeczka pozdrawiam bardzo gorąco i zycze miłego spedzenia wolnego czasu:) Olusia odezwij się na gg kochana bo nie wiem co u Ciebie a czesto o tym mysle o tym co mi pisałaś:)
Właśnie przytargałam z apteki 2 opakowania Anafranilu 25mg.Nic w ulotce nie pisze na temat agorafobii tylko coś o lękach.Nie wiem czy w ogole go zaczynać brać bo strasznie boje sie skutków ubocznych,właśnie przypomniało mi się że Ty wcześniej coś pisałeś na temat tego leku.
Wiesz ,ja najbardziej boje sie skutków ubocznych,nie wiem czy dam radę wytrzymać pare tygodni zanim lek zacznie działać.Chyba jednak nie zaryzykuje i nie będe go brała,zwłaszcza że jak piszesz jest to lek starszej generacji z mnóstwem skutków ubocznych.Efectin już przerabiałam i chyba był to nawet Efectin ER o ile dobrze pamiętam.Czy Ty go zażywasz?
Czesc ...witam tak wlasnie wrocilam z pracy i biore sie za obiad...duszno na dworzu jak cholera jeszcze tu jest straszna wilgotnosc powietrza ruszysz sie i juz jestes cala mokra.Wy juz sie szykujecie spac niektorzy pewno juz spia ....jutro mam wesele wiec ide sie odstresowac ....Beatka mowilam Ci nie bierz tych dziadoskich tabletek i Ty Jasiu tez one robia wiecej szkody niz dobrego ..a pomyslcie jezeli zaaplikowano by wam tzw placebo dzialanie byloby takie same czyz nie tak?JA MAM TO DZIADOSTWO 14 LAT I NAPRAWDE BYWALO ROZNIE WYLADOWALAM NAWET W SANATORIUM TAM TEZ DAWALI TABLETKI ALE JA OCZYWISCIE WSZYSTKIE WYWALALAM DO KIBELKA...wiem,ze czasami jest ciezko i ja tez miewam takie dni ale jak sie naczytam o skutkach ubocznych to az mnie trzesie....a ja sobie pisze do Was i pije czerwone winko...pozdrawiam