Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Napady paniczno lękowe z agorafobią

Gość MAJA

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie !!!! ja nigdzie nie wyjechałam:( ale myslałam ,ze reszta gdzies plażuje.U mnie samopoczucie ok:) pozałatwiałam wszystkie sprawy co miałam załatwic:) i pojechałam po blaty dla klientki ponad 100 km ale wreszcie dostałam i cieszę się z tego bardzo:))))) a teraz do pracy w domciu:) pozdrawiam odezwe się póżniej.
Cześć !!! Ale pustki tutaj ostatnio to pewnie dlatego,że dobrze się czujecie.U mnie samopoczucie różne. Właśnie zakończyl się tygodniowy pobyt rodziny i teraz próbuję przywrócić porządek w domu. Wiecie,kiedyś wizyty, odwiedziny bardzo mnie cieszyły a teraz czuję sie jak bym miała intruzów w domu. Zmęczyla mnie ta wizyta normalnie nie poznaje siebie. Idę sie umartwiać bo mąż wyjechal znowu na parę dni a ja też tak bym chciala wsiąść i pojechać.Czemu nie daje rady skoro tak bardzo chcę?!
Dzień Dobry!!!! coś tu tak pusciutko:(dlaczego? czy naprawde u Was nic się nie dzieje?czy ja jestem jakimś odosobnieniem? u mnie zawsze coś sie musi dziać i to lubie nie lubie monotonii. U mnie fajna pogoda,ptaszki spiewją ja wstałam o 6 wyszłam na dworek wypiłam kawusie , przeczytałam gazetkę i biore się za jakieś prasowanko. Majunia fajnie się dzisiaj pisało i wiesz ,ze juz się nie mogę doczekać:)))))) Tereniu gratuluje luzu:) odezwij sie kochana co tam u Ciebie słychać. Janku a Ciebie to gdzie wciągnęęęęęęęło ???? albo wciągnęłaaaaa? może jest zazdrosna i nie daje Ci pisać z takimi kobitkami jak My hahahahaa napisz jak tam w wielkim swiecie ja to siedze na prowincji to gucio wiem. Beti kiedy następny wypad do znajomych? widzisz udało się bardzo się ucieszyłam jak napisałaś ze było ok. Teraz bedzie tylko lepiej:) Oluniu jak z pracą? ika35 cos mało do Nas piszesz pisz więcej:) nie masz pojęcia jak ja bym chciała zeby ten mój chłop gdzieś wyjechał Boże tylko on bezemnie nigdzie się nie rusza:( aszkoda i to bardzo.Wiesz kochana z tymi wizytami to tak jest . Ja teraz mam wizytę moję przyjaciółki tylko ja juz wyje z utęsknienia kiedy wreszcie bedzie niedziela:) ateraz za prasowanko i tyle na przedpołudnie hahahhaa
czesc Wszystkim w tak piekny poranek:) sloneczko swieci cudownie - Ewciu z moja praca jest tak, ze narazie jest kreowana w mojej wyobrazni hehe ale na pewno niedlugo przestanie byc fikcja:) hehehehhe No wlasnie gdzie wciagnelo naszego Rodzynka??:D Janek melduj sie!!:) Dzis kolejny dzien leniuchowania u mnie - czyli z zycia emeryta hehe:D spacerek po lace, rozwiazywanie sudoku, ogladanie Allo Allo i czytanie ksiazek - fajnie sie pobyczyc, ale co za duzo to niezdrowo:D hehehehehhe buziak dla WAS wszystkich!! Tereniu trzymam kciuki za Ciebie!!!
Cześć kochani!!! Wiecie mam teraz dobry czas tak na zmianę raz jest dobrze raz źle. I nie zamierzam z tego korzystać. Z czwartku na piątek wyjeżdzam do Gdańska nad morze mam zarezerwowaną kwaterę i jade z mężem a co !! Dzieci do babci i już!!! Nie wiem jak to bedzie cholernie sie boje biorę relanium w dłuń i w drogę ;) ha ha A w drodze powrotnej zajezdzamy do naszej Ewci do Grodziska, Ewciu czekaj na nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Narezie sie cieszę ale pewnie jak bede wyjeżdzała to bedzie mnie telepało z nerwów ale co tam w najgorszym wypadku tam też są szpitale no nie ;) Ok kochani napiszę jutro trzymajcie kciuki za mnie bo nie wiem czy nie zpanikuje przed wyjazdem. Pa
Witajcie moi drodzy!Troszeczkę poprawiło się z pisaniem,super! Wczoraj poczytałam trochę innych wątków na temat lęków itp, i wiecie co? U nas jest najbardziej optymistycznie mimo, że sa ataki zle samopoczucie. Naprawdę niezle sie trzymamy i radzimy sobie z chorobą. Wazna jest wiara w to,że będzie lepiej a na tym forum jest jej bardzo dużo.Ogromne zasługi Ewci ktora wyciąga zniechęconych za uszy, dogania ją Ola która ostatnio ma niezłe poklady optymizmu. O Mai wogóle nie wspomnę wyjazd do Gdańska i koleżanki?! Czysta rozpusta szaleje dziewczyna! Tereka wypoczywa, tylko Beti troszkę żle znosi pogodę ale kto się dobrze czuje w taką niezdecydowaną pogodę. pochwaliłam nas a teraz idę prasować bo nie widać mnie już zza sterty ubrań. Trzymajcie się dziewczyny, gdzie ci mężczyżni? Pewnie wyzdrowieli. Pozdrawiam
Hahahahahahaha heheheheheheheh hhohohohohohhohoh jakby nie było ale smianie to jest to co lubię najbardziej:) ahhahahahahha ihihihihihihiihi kurde ja nie wiem kiedy ja spoważnieje:) taka juz jestem zwariowana. Majka jak przyjedzie pomyśli sobie ,ze pod sufitem mam cos nie tak hhahahahaa ale na pocieszenie moje dzieci tez takie są hi hi. Jabłko od jabłonki daleko nie odleci. Mnie zycie tak dało w dupe ze nic mi nie zostało tylko się śmić z tego wszystkiego. Inaczej juz byłabym 2 metry nizej a tak jestem z Wami moi kochani i Chcę z Wami pisać ,śmiac się i płakać bo taka jest prawdziwa przyjażń. Ja musze Wam powiedzieć ,że ja nie udaje ja naprawde kocham ludzi ludzie (oczywiście niektórzy) kochają mnie. Ja chcę przyjażni ,miłości i szczerości brzydzę sie kłamstwem co poniektórzy przeczytali moje wypowiedzi na temat kłamstwa i przestali pisać ja osobiście się bardzo z tego cieszę:) hahaha uderzyć w stół nozyce się odezwa i to stara prawda:) jedna tez sie przyczepiła do Majki ,ze udaje prowadzącą delikatnie napisałąm zeby dała sobie siana bo nie jest mile widziana i czytana kulturalnie odeszła brzydzi mnie taka obłuda. A teraz wszyscy tu jesteśmy ok nawet ludzi mozna wyczuć przez neta no nie? Ikusia dziękuje za miłe słówka bo ciepło jest czytać takie opinie:) Majka ja Ci tam kurde szpitale . Szpitale są dla ludzi chorych a my tu nie jesteśmy chorzy i mamy ogromną chęć do życia:) i tak trzymajmy:) Bez tego ani rusz. Ej Olusia fajnie ,że tak toczy się ta całą sprawa z Twoją pracą cieszę się bardzo. Pisałam Ci ,ze ja tu załatwiłabym Ci prace od ręki za całkiem dobre pieniądze :) jak się namyślisz daj cynk. Hej Teresa dawaj do Nas razem zawsze cieplej pisz co tam u Ciebie. Janek chce dostać kopa wd upe az sie znajdzie w Grodzisku na rozmowie:)))) znasz się na żartach!!!!!!! jak chcesz to wpadaj na grilla w niedziele będzie u mnie Majka wychylimy coś przy okazji:) Beti ma nową fryzurę ma pisanie w du..... chodzi po knajpach z koleżankami i jest ok:) kurde lece kapać moją kruszynkę bo dzisiaj jakaś markotna. Jesteście moimi najlepszymi przyjaciółmi i bardzo się z tego cieszę:) pozdrawiam moi kochani papappaa
Gość beti1060
Hej! Maju fajnie,że zdecydowałaś się na wyjazd,na pewno dasz radę bo jesteś silna i tego chcesz i jeszcze to spotkanie z Ewcią aż Ci zazdroszczę:) Wiesz Ika ja to już stare babsko jestem (najstarsza na forum) i zaczynam chyba odczuwać zmiany pogody i nie tylko.Dzisiaj pomogłam sąsiadowi z klatki obok zanieść zakupy na 4 piętro i ledwo tam wlazłam,myślałam że kopyta wyciągne i jeszcze do siebie na 3 i to była masakra! Ja tak samo jak Wy uwielbiam się śmiać i nieraz jak już się śmieje to sobie tak myślę(a z czego ty się tak cieszysz durna babo przecież jesteś chora ,nigdzie nie możesz wyjść a tak Ci wesoło)
Jestem tutaj od niedawna z wami w sumie, widzę ze fajne przyjaźnie tu powstały.SUPER!!!!!!Maja widzę ze w moje strony uderzasz::))) w Gdańsku jest bardzo fajnie!!! nawet nie pomyślisz o agorce....świat należy do ludzi odważnych, a sens życia jest wtedy kiedy stawiasz sobie cele....Pomysl sobie jaka będziesz ucieszona jak tu dojedziesz...bo Ty chyba od dawna nigdzie nie byłas poza swym miastem tak??
czesc Wam:) no i minął kolejny dzień - nie powiem, że beznapięć ale kto ich nie ma:) moim zdaniem śmiech jest najlepszym lekarstwem na wszystko na nerwicę też:) heheheh należy ją obśmiać wtedy nie jest taka groźna :) Maja ja tez jestem zdania, ze dasz rade!! ciekawe jak tam Terenia czy dojechala szczesliwie. Ewciu zazdroszcze Wam tego grilla no i tego wychylania;) Czesc Sylwia nie zalamuj sie :) zobacz jak my tutaj sie wspieramy i dajemy sobie jakos rade Ty tez dasz rade!! buziaki dla Was. Z pracą coś się u mnie ruszyło napiszę wiecej jak bedzie to pewne;)
Czesc Anioleczki:) mamy kolejny piekny dzien - u nas leje - z samego rana wybralam sie po buleczki teraz palaszuje tzw. kapusniaczek :) Wyczailam, ze sa organizowane u Nas w miescie swietne wycieczki - i zapisalam mnie i Pawla na niedziele zrobie mu niespodzianke - miejsce swietne bo to rezerwat przyrody - szczerze nie wiedzialam ze tak blisko mnie lezy taki:) co u Was?? Wiecie co jestem pełna podziwu dla Nas!! zAUWAZYALAM ZE OSTATNIO PISZEMY TYLKO POZYTYWNE RZECZY !! ciesze sie ze wszyscy tak dobrze radzimy sobie z lekiem:) Ewciu bawcie sie dobrze i wypiijcie za nasza ekipe:d hehe swoja droga fajnie byloby kiedys zorganizowac zlot nerwicowcow:) hehehe Przyznaje ze bardzo chcialabym Was poznac!! milego dnia :) buziaki Ola
Ja nie mam zadnej wątpliwości ,ze sie spotkamy:) poprostu musimy się spotkać i tyle:) U mnie tez pogoda kiepska ale samopoczucie ok. Wiecie moja p[raca mnie mobilizuje do dobrego samopoczucia bo przeciez nikt oprócz mnie nie załatwi tego co należy do moich obowiązków. We łbie się czasami kreci ale niestety trzeba jechać czy iśc więc sie idzie.,pózniej samo przechodzi i plan zostaje wykonany hahahhahaa więc mimo wszystko wygrywam. A terazdo pracy papapapa
Witam wszystkich goraco. ale tu pozytywnie jak zauwazyla innes. I wlaśnie to jest to, przyroda rozkwitła i my rozkwitamy. Maja zobaczysz dasz rade, przy boku bedzie mąż, a na de4ser spotkanie z Ewą - super, szczerze zazdroszczę. Ola widze, ze stajesz sie globtroterem, nawet na slasku sa ciekawe miejsca, blisko Częstochowy jest Olsztyn, piekne ruiny zamków, i skały wapienne, ja często jexdzilam z mężem do Ogrodzieńca, kiedys bylkiśmy nawet na turnieju rycerskim. Beti a ty chyba odbijasz sobie wizyty za wszystkie czasy, chcialabym cię zobaczyc w nowym kolorze wlosów. Sylwia, wiesz ja tez teraz mialam stany depresyjne, ale mineło (biorę antyderesant). Dasz radę, widocznie miałaś teraz w zyciu sytuację która spowodowała nawrót choroby. Janek opusciłeś nas, gdzie jestes co u ciebie słychac. Pozdrawiam wszystkich a u mnie ok, duzo sie dzieje, bliżej wakacji ale jeszcze nie wiemy dokładnie gdzie pojedziemy. Ostatnio bylam na zakupach i barzdo dobre ceny wyobraźcie sobie za lniane spodnie 29 zl. buźka
cześć kochani!!! Piszę juz ostatni raz przed wyjazdem mam dużo roboty i przygotowań jeszcze zakupy bazarek i sprzątanie dzieci wywieźć do dziadków szok. trzymajcie kciuki za mnie bo strasznie sie boje podróży jak cholera :( ale muszę dać radę.Napiszę do Ws może w niedziele lub poniedziałe razem z Ewcią jak będę u niej ha ha ale sie cieszę. Po powrocie napiszę i opowiem jak było... Mam mętlik w głowie wielki nie wiem czy sie ciesze czy baję pewnie jedno i drugie jednocześnie ;) Dobra lecę bo sie nie wyrobie pa pa kochani trzymajcie kciuki Pozdrawiam wszystkich i każdego z osobna. pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa