Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból przy nerwicy serca, próby samobójcze i zaburzenia osobowości

Rekomendowane odpowiedzi

Od kilkunastu lat leczę się na nerwicę,depresję,mam tez zaburzenia osobowości.Mimo że jestem pod kontrolą odpowiednich lekarzy nie jest tak jak być powinno.Kilka razy próbowałam popełnić samobójstwo,na moje nieszczęście nie udało mi się,a szkoda.Teraz nie miałabym już problemów,a tak męczę się nadal.Dodatkowo moje życie wywróciło się do góry nogami,po operacji i nie mogę robić rzeczy jak dawniej,co dodatkowo mnie przytłacza.Poza tym jest jeszcze ból fizyczny z którym nie umiem sobie poradzić,lekarze też są bezsilni.Przepisują tylko leki,które i tak nie pomagają,łagodzą go tylko.Moja pani psychiatra ostatnio stwierdziła,ze bez leków nie dam rady i zgadzam się z nią,ale to nie zlikwiduje mojego bólu i poczucia bezsilności,niemocy.W poradni bolu faszerują tylko lekami i nic poza tym,żeby chociaż była jakaś poprawa,a tu nic. Moja psychika jest po raz kolejny na cieniutkiej nitce która w kazdej chwili może peknąć i nie wiem co bedzie dalej?Moja rodzina niby się stara,ale i tak nie wiedzą tego co ja czuję,dlaczego jestem taka a nie inna.