Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Utrata wzroku i wysoka temperatura po urazie głowy

Gość Andrzej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !! Tak jak w temacie ale zaczne od poczatku. 28 wrzesnia 2008 roku zostalem pobity nie wiem dokladnie co sie dzialo ze mna wiem ze stracilem na chwile przytomnosc i nic nie pamietam ze zdarzenia tego wiem tylko tyle ze bylem tylem do te osoby. Pojechalem do domu stwierdzajac ze nic mi takiego nie jest oprocz ulamania zeba ,ale okazalo sie rano ze nawet nie moge przegrysc kromki chleba wiec podjechalem do przychodzni powiedzieli ze do szpitala i tam zobacza co mi jest .Pojechalem szybko bo brazo bolalo zrobili zdjecie zokazalo sie zlamanie szczeki z prawej strony miedzy szpara 4a7 pekniecie zeba 5 i rozszaranie miesnia .Dostalem skierowanie do innego szpitala ktory zajmuje sie chirurgia szczekowa pojechalem dostalem sie na drugi dzien juz z rana operacja zespolenie plytka i 4 srubami usuniecie zeba i zszycie miesnia pelna narkoza .Po operacji zauwazylem ze lewa strona znaczy 5 zab nachodzi na 4 zaniepokoilo mnie to wiec poszedlem do ordynatora ze jest cos nie tak zrobili mi zdjecie okazalo sieze pod 5 zlamanie podwojne zalozyli mi szyny na zeby .wiadomo przez caly czas bolalo szyny mialem 8 tyg plytke az do 21stycznia 2009 roku przez caly czas towaryszyl mi bol glowy delikatny ale byl *pojechalem tego 21 na operacjie rowniez pelna narkoza pobyt w szpitalu 3 dni i do domu ale bol glowy nie ustepowal ale zaczal narastac co raz mocniej 15 lutego poszedlem zagrac w pilke dostalem pierwszy raz w glowe zachwailem sie troszke i potem mi sie krecilo w glowie ale preszlo potem drugi raz tez dostalem rowniez sei zakrecilo wrocilem troszke jak pijany do domu ale przeszlo wzioelm tabletke i bylo ok ale otoz nie na drugi dzien gdy wyszeldem na dwor nie wiedzialem nic wszytko zaczelo mnie oslepiac tylko w cienu normalnie moglem otworzyc oczy tem nagle zaczela rosnac i z dnia na dzien rosla sobie i spadala az doslza do 39.4 a najbradziej mnie zastanawialo to ze gdy juz mialem 37 trzeslo mnie jkbym stal na zimnie pgoly nie moglem nawet kubka w rece wziasc . Moje pytanie jest co to moze byc za objawy bo neurolog nie powiedzial nic poprostu wyslal mnie na tomografie a bedzie wykonana dopiero 9marca wiec prosil bym o pomoc wczesniej czemu mam az tak wrazliwe oczy i dlaczego bol glowy tak dlugo czasem chce mi sie wymiotowac ale nie dochodzi do tego pozdrawiam