Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dobry kardiolog w Poznaniu dla osoby dorosłej

Gość Thea

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję dobrego, kompetentnego kardiologa w Poznaniu dla osoby dorosłej. Interesują mnie zwłaszcza lekarzy przyjmujący w Poradniach w Szpitalu na Długiej i Szkolnej oraz namiary na gabinety prywatne. Do kogo najlepiej sie udać, aby w końcu postawił diagnozę, udzielił pełnej informacji na temat choroby i skierował na odpowiednie badania.
Polecam CERTUS. Jestem zadowolona z ich opieki, a przede wszystkim ze starannosci w dochodzeniu przyczyny.Kilka lat leczył mnie prywatny kardiolog. Nie dość, ze był do dyspozycji raz w tygodniu, a nie wtedy gdy coś się działo, to jeszcze nie ustalił przyczyny. Dopiero w CERTUSIE prawidłowo mnie zdiagnozowano, wykonano wszystkie, nawet bardzo specjalistyczne badania i ustalono sposób leczenia. Od roku mam spokój. W przypadku kiedy CERTUS nie miał aparatury, to dostałam skierowanie np do szpitala na Długą i tam prywatnie robiono mi badanie prawie od ręki. Zresztą w CERTUSIE leczę się od lat razem z rodziną i nigdy nie zdarzyło mi się aby coś zlekceważyli. Pomimo tego, że prywatny szpital, nigdy nie odczułam, ze chcą wyciągnąć pieniądze. Po zabiegu operacyjnym ( usunięcie guzka z wnętrza ciałą ) po pół godzinie od operacji szłam do domu z małą ,nie krwawiącą ranką- 3 szwy przy ok 7 cm głębokości. Jeśli masz pytania - malga05@wp.pl
Skierowanie jest. Chodzi o jednorazowa prywatna wizytę ew. o znalezienie zaufanego kardiologa do którego bedzie się można zgłosić od czasu do czasu w celu skontrolowania przebiegu leczenia. Niestety na leczenie prywatne nie możemy sobie pozwolić. To że w każdej przychodni pracują kardiolodzy z oddziałów to wiem, Chodzi mi o konkretne sprawdzone osoby.