Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Pulsujący brzuch powiększający się w okolicy pępka

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, Alicja, mam 31 lat i ten sam problem, ale moze Ci pomoge, pytalam ginekolog o to i odpowiedziala, cytuje...eeee a co pani mysli jest pani tak chuda ze te wnetrznosci wychodza nie maja gdzie sie schowac, tak jest jak ktos jest chudy u grubszych to maja gdzie sie schowac a tak to pani czuje, takze niby to normalne u osob szczuplych, tez tak mam ze jak sie poloze to widze nawet jak cos chodzi po brzuchu w te i z powrotem i to wlasnie tak przy pempku, ale powiem ci jak przytyje troche to jakos tego tak nie czuje, czasami tez jak stoje to z gory tez widze z jednej strony wybrzuszenie, tak jest u chudych osob, wiec sie nie przejmuj to nic zlego, jesli lekarka mi tak powiedziala to znaczy ze sie zna mysle:), od tamtej pory przestalam sie tym przejmowac. pozdrawiam
to jeszcze ja, gdybys chciala wiecej cos wiedziec to podam Ci moj numer gg dobrze--jesli bedziesz miala ochote popisac to prosze-4650883, status widac jako niedostepny ale jestem:), odpisz tu badz na gg czy przestalas sie przejmowac, mam nadzieje ze tak, i wiesz, mysle ze niewlasciwa dieta tez ma na to wplyw.pa