Gość Paulina Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Szukam ratunku dla chorego ojca, który po raz kolejny jest w szpitalu i grozi mu amputacja nogi. Ojciec ma dopiero 45 lat, a jest po 4 zawałach serca, 2 bajpasach i jednych rebajpasach. Ogólnie ma miażdżyce żył, nadciśnienie tętnicze, miał robioną również koronorografie i balonikowanie. Teraz po raz kolejny ma zator w nodze. Wykonano mu przepychanie żyły, to nie poskutkowało. Następnie podano mu w kręgosłup zastrzyk rozluźniający, który również nie pomógł. 6 dzień jest podawana heparyna. Dziasiaj ma mieć podany zastrzykl przeciwbólowy w kręgosłup. Ogólnie osłabione serce. Istnieje obawa o zawał serca. Czy istnieje jakiś ratunek dla ojca? słyszałam, że jest jeszcze możliwe laserowe usunięcie zatoru i chcioałabym się czegos na ten temat dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Tomek Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Witam, ja mam podobny problem, tyle, że ze swoją matką. nie zdołałem znaleźdź żadnego lekarstwa, jednak Ty szukasz dłużej i może coś znalazłać, wiec podziel się wynikami poszukiwań. Jeżeli coś masz to napisz na gg:6917351 pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi