Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Częste omdlenia u nastolatki na tle nerwowym

Gość Piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

Ale nie martw sie.Moga byc takie dolegliwosci w wieku dojrzewania.Dzieci jestescie jeszcze. Prosze Cie o jedno,nie szukaj*pocieszenia*w narkotykach,jak tu jakis koles obok. Rozmawiaj ze swoja dziewczyna.Poprostu badz-to bardzo wiele.Lepiej Ci troche?nie smuc sie
Gość Olcia ... ;)
Ja też od dwóch lat często mdlałam ... Raz nawet niewiem jak to się stało pod prysznicem i tylko pamiętałam moment jak stałam już przed prysznicem ,spojrzałam w lustro i miałam bardzo mocno rozciętą skroń i strasznie mi się kreciło w głowie , było gorąco ... mama to zostawiła i do tej pory mdleję... :( lub czasem strasznie mi jest gorąco i w głowie się kreci ... a teraz mama 13 lat za 6 dni 14 :) martwią mnie te ciągłe zawroty głowy ...
Gość znanynieznany

Kazdemu trzeba to mowic tak sie dzieje przez dojzewanie najgorsze ze moze trwaz kilka lat tak z 5 nawet jak ktos silny. Jak tak sie dzieje to nie na tle nerwowym to wykonczenie i przemenczenie nerwami. I ne jechac do szpitala tylko sie polozyc nogi do gory na krzeslo najlepiej 1 minuta bez nerwow wstac i dobrze jest juz ja tak mialem przez dlugi czs i przeslo