Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Stymulacja przezprzełykowa w diagnostyce częstoskurczu

Gość Marta

Rekomendowane odpowiedzi

Widze ze nie orientujecie sie jakie badania pozwalaja wykryć w 200% co jest powodem czestoskurczu,i co nawala w przewodzeniu. Otoz jedynym pewnym badaniem diagnostycznym jest-stymulacja przezprzełykowa-. Jesli komus nie wyszlo w holterze i ekg to niech nie zwala na nerwice,i nie brnie w blogostan ze jest zdrowy na ciele,tylko sie dodiagnozuje.
Marto! powiem tak, ekg miałam tysiące razy, jakoś nikt nie powiedział mi że na to umrę. widzieli niepełny blok hisa, opisali dokładnie i co? wypuscili do domu, tłumacząc że z tym żyją tysiące ludzi! blok prawej nie jest patoligią, lewej owszem. Nie zamierzam sie kłócić, ja hipochondrie mam juz za sobą, więc nie zamierzam ciągle latać po lekarzach, skoro powiedzieli że jestem zdrowa a na sercu odbijają się mój żywiołowy charakter i emocje! nerwica? może się jej nabawię, lub już nabawiłam! ale nie zamierzam sie zadreczac tym co mi jeszcze moze dolegać, kiedy umre, czy atak bedzie 170 czy 250! chce zyc, cieszyc sie zyciem! codziennie tak sie staram. Czytając twoje posty w roznych tematach - szacunek, wierze, że jestes bardzo chora i życze Ci aby lekarza znależli Twoją drogę do zdrowia, ale to Ty siejesz panikę... pozdrawiam P.S. mój temat był po to, że chciałam poznac zdanie ludz ktorym rowniez nerwy zatruwaja zycie, ja jestem zdiagnozowana, leżałam w szpitalu, badania przez kilka dni, po kazdym ataku rowniez mam badania i nie umieram na niepełny blok peczka hisa! :)
Nie umierasz na niepełny blok.umrzesz jak dostaniesz całkowitego co jest kwestia czasu.na blok sie dziecko nie umiera a na nastepstwa nim wywolane. Nie wiedzialam ze jestes hipochondryczka i wariatka do tego.nie gadam z wariatami to nie to forum.
Nadal nie rozumiem czemu zwrocilas sie tutaj po opinie,skoro przyjmujesz do wiadomosci TYLKO OPINIE KTORE CI PASUJA. Nie sieje paniki. Przedstawiłam Ci realne zagrozenie i to nie jest moje zdanie a opinia fachowcow lekarzy ktorzy sie tym zajmuja. Wiem ze sie obruszysz ale masz arytmie od niepelnej blokady hisa. Dodatkowo nalezy odstawic betablokery bo te poglebiaja blokade. Przepraszam ale zdaje sie zbyt duzo wiem a Ty potrzebujesz poklepania i tekstu ze bedzie spox.
Dokladnie pani 23latka ma zaburzenia przewodnictwa wewnatrzkomorowego. W nieleczonym takim schorzeniu moze historia sie zakonczyc nawet rozrusznikiem. Ja tego nie wymyslilam.Staram sie argumentami otworzyc Ci oczy szeroko zamkniete.Pamietaj ze ignorancja choroby nie daje uzdrowienia.PA PA
nie jestem wariatką, z ciekawością to wszystko czytam! dziwi mnie tylko to jak Ty sie napalasz aby ludziom wykrzyczeć to ile ty wiesz. zamiast jednego posta od razu kilka co kilka minut. uspokój sie, dobrze Ci to zrobi pozdrawiam
Ha ha ha.jestem max spokojna..i calkowicie wyciszona.uwierz.nie napalam sie.napala to sie w piecu.jesli musze to ok wytlumacze sie.dluzsze posty nie wchodza.stad pare krotkich. A co do tego co mi dobrze zrobi to nie potrzebuje Twojej*troski*. Chcialam Ci tylko uswiadomic to czego sama nie wiedzialam bedac jeszcze na nogach.