Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Leki na nerwicę natręctw

Gość Piotr

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj Piotr!sluchaj jezeli zle sie czujesz zawsze mozesz isc do rodzinnego lekarza on tez moze przepisac ci niektore leki tak bylo w moim przypadku,moze akurat poczujesz sie lepiej,tylko radze ci isc do takiego u ktorego leczysz sie caly czas,bo on cie zna i wie co moze ci przepisac,a nie do pierwszego lepszego.Bo faktycznie termin masz odlegly,ja nie czekalabym do tego czasu,probowalabym sie ratowac.Trzymaj sie i niedaj sie.
Bardzo skuteczne w wielu przypadkach okazuje się połączenie Fevarinu w dawce 300 mg na dobę,z Rispoleptem 1 mg, Fluoksetyna 20 mg Pozdrawiam życzę powrotu do zdrowia całkowite wyleczenie jest możliwe uwierz mi stary, a przynajmniej znacznego zredukowania nasilenia tej dziwnej moim zadaniem choroby.Trzymaj się...
witajcie!! ja tez choruje na nn od osmiu lat i szczerze mowiac mi bardzo pomogl ANAFRANIL w polaczeniu z COAXILEM oba polecam... a jesli boicie sie slinych lekow polecam coaxil to cudowny lekki lek poprawia nastroj ale jest bardziej przeciwdepresyjny... jesli mamy jednak lepszy nastroj to i latwiej walczyc z nerwica... anafranil na natrectwa dobry nie mialam po nim zadnych objawow niepozadanych ale pozno zaczal dzialac bo dopiero po 3 miesiacach od stosowania.... jesli chcecei pogadac o tej przekletej chorobie zapraszam na moje gg 22170462 BO CHOC BOIMY SIE ROZNYCH RZECZY LEK JEST JEDEN... ZAPRASZAM!!!!