Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Leki na nerwice

Gość Piotr

Rekomendowane odpowiedzi

Ja walczę z nerwami maszerując na świeżym powietrzu . Jak nie się wypocę i nie dotlenię to chodzę wkur***ny, słaby itp. a tak jest dużo lepiej polecam marsz ok 25 min szybkim jednakowym tempem. Ja najpierw *idę* ok 1,5 km potem truchtam ok 1km i znowu idę ok 600m po 40 minutach jestem w domu. Dużo lepiej
Gość Paulina.
Witam... jeżeli mogłabym prosić, jeśli ten wątek jest jeszcze aktualny, to byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś przesłał mi nazwy tych naturalnych zwalczaczy nerwicy... mam dopiero 20 lat, a jestem w totalnej rozsypce, mój organizm wariuje, dziękuję z góry za pomoc. Pozdrawiam...
Witam. W większości przypadków niestety zioła nie pomogą.Gdy objawy są bardzo silne niestety potrzebne są leki od psychiatry.Sama dłuższy czas walczyłam żeby ich nie brać ale nie dałam rady...Za bardzo mój organizm się wycieńczył.Poza tym psychoterapia lub psycholog,bez tego ani rusz.Ja w trakcie psychoterapii wyszłam z leków,teraz mam tylko terapię,leków nie biorę.Normalnie funkcjonuję,chociaż są objawy ale da sie z nimi poradzić.Terapia bardzo uczy jak sobie radzic z tym wszystkim i pomaga znalezc zródlo nerwicy.Pozdrawiam.
witam czy ktos z was bral moze xanax i jak go odstawial ja juz bylam na dobrej drodze biore go pol roku wiec jest to uzalezenienie w zalesznnosci od samopoczucia bralam najwieksza dawke ok.2mg regularnie przy czym standardowa dawka to 1,5mg 3 razuy po 0,5mg , biorac lęk asntydepresyjny efectin bylam juz na 0,75 mg ale niestety nastapil regres z powodu sytuacji zyciowej w tej chwil biore fevarin i odstaiwam xanax po 0,25mg tygodniowio , jestem teraz na 1mg biore 0,25mg 0,25mg i 0,5mg z fevarinem jestem strasznie senna ...zle sie cuzje jestem rozbita nie chce mi sie gac ogolnie cuzje siej ka 5 letnie dizecko poweidzcie jak go odtawiac?blagam boje sie skutkow odstawiennych jednoczesnie czytma ze ludzie biora po iles tam lat po kilka mg
Ja 1,5 roku brałem Seroxat ok. 65 zł miesięcznie. Pomógł mi wrócić do normalności po kilku ciężkich chwilach. Znowu mogłem żyć bez strachu że to się powtórzyć. Podobno wielu ludziom pomógł na dobre. Nie biorę już 2 miesiące - ale niestety osttanie dni pokazały że to może wrócić. Doraźnie: Lexotan - ale to tylko działanie chwilowe pozdrawiam Mixer
cześć wszystkim.Ja brałam rózne leki ale od kilku lat (z przerwami) biorę xetonar (to zamiennik seroxatu,takie samo działanie ,składniki a cena o wiele niższa). Dla mnie jest to dobry lek-postawił mnie na nogi ale czasami mi się wydaje, że jak się go bierze to jest dobrze ale jak już się go odstawi to wraca choroba po paru miesiącach.Sama nie wiem ale takie mam odczucie ,że on leczy ale nie zapobiega nawrotowi choroby.
Gość Agnieszka7777
Cześć Wam, ja sama u siebie nie podejrzewam nerwicy. Jednakże mam czasem problemy z zaśnieciem i dni kiedy czuje jakiś niepokój - sama nie wiem czemu. Kiedyś zapytałam o leki ziołowe w aptece i polecono mi Nervomix. Muszę przyznać, że teraz po użyciu kilku kapsułek najcześciej wieczorem jedną czuję się znacznie lepiej. Jestem jak nowonarodzona:) Fakt lek ten działa łagodnie i nie zamula. Pozdrawiam
Droga dano. Chuj w to ze minely juz 3 lata a ludzie dalej Cie prosza zebys dziwnym trafem pojawila sie i wyleczyla wszystkich swoja znachorska lista lekow. Ludzie puknijcie sie wprowadzajcie sie w jeszcze wieksza nerwice niz macie ufajac rada osob ktore moga wam tylko zjebac woimni radami zdrowie i zycie. Wiem ze u lekarza tez nic nadzwyczajnego ale najlepsza obrona na swoje wlasne nerwy jest zaprzestanie wmawiania sobie czegos, wyjdzcie do ludzi , zmiencie troche poglad na swiat ograniczcie ilsoc rzeczy i osob ktore sie dla was bardzo lciza tym glownie sie napedzacie, pobiegajcie troche pourpawiajcie sport jesli palicie rzuccie to to naprawde pomagaja naturalne spoob ynie potrzeba zadnej chemi i zadnyhc psychotropowo ktore w 80% tylko psuja jeszcze bardziej nasze zdrowie uzalezniaja nas i sieja 3x wieksze straty w organizmie.. pozdrawiam nerwus