Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Leki na nerwice

Gość Piotr

Rekomendowane odpowiedzi

Gość zlękniona
cała się trzęsę , robi mi się słabo na przemian z biegunką i pełnym pęcherzem, jest mi nie dobrze. A zaraz mam iść na pogrzeb mojej babci. Psychicznie się przygotowałam bo bacia starsza i odeszła w spokoju ale organizm nie chce sie pogodzic nie wiem jak przetrwam mszę . poradźcie
Oj dana dana jakaś nieudana. Powariowaliście, ta *DANA* nawet nie umiała napisać poprawnie serotonina tylko *seratonina*. Prawda jest taka, że suplementy najlepiej przyswajają się z pożywienia. I cała tajemnica tkwi w żywności, a nie jakiś tabletkach niewiadomego pochodzenia. Natomiast syntetyczne lepiej wchłaniają się w połączeniu np. magnez plus B6 itd. Pozdro
Gość fizjoterapeutka
Witajcie. Jeśli chcecie mogę wam pomóc. mnie wyleczyła medycyna naturalna. Kompletnie nic mi nie jest od czterech lat. Mało tego że nie mam nerwicy to zniknęła moja przeklęta alergia i w ogóle nie choruję. Teraz pomagam innym o ile tej pomocy chcą.
Witaj Kasiu, chciałabym wiedzieć coś o leku o nazwie Cipramil , czy zażywałas ten lek i po jakim czasie on zaczyna działać. Napewno zapytam lekarza czy mogłabym go stosować. Wiem, że leki to nie wszystko, ale potrzebuje leku, który wraz z psychoterapią wspomagałby leczenie. Czasami potrzebuję czegoś co zadziała prawie natychmiast, mam lęki -agorafobię i bardzo mi to utudnia zycie, nie mogę normalnie funkcjonować, czasami musze załatwić jakieś sprawy, chciałabym też wyjśc na spacer , ale nie zawsze mogę, Często mam uczucie , że zemdleję nudności, osłabienie, nogi jak z waty , drżenie. Może wiesz coś o tym leku, kiedys miałam takie lekarstwo, które po zażyciu zadziałało po 15 minutach, brałam go jakis czas , bardzo mi pomógł, przestałam go brać i dopiero po kilku latach musiałam znowu zacząć brać leki. Ale teraz tego lekarstwa nie ma , jest wycofany albo pod jakąs inna nazwą. Lekarze nie wiedzą , nazywał sie Contamex. Teraz biorę Zomiren, ale on uzależnia i nie pomaga mi tak bardzo, może trochę tylko ale nie na tyle na ile ja tego potrzebuję.
Dano jeżeli możesz także bym prosiła o jakiś spis lub coś na nerwicę. wiesz ostatnio dość często nie mogę pochamować nerwów nigdy tak nie miałam zaczyna mi to dokłuczać bardzo. często nerwy wymykają mi się z pod kontroly. może jakieś zioła czy choćby leki by mi pomogły. Mam prośbę choćby o spis danych ziół albo nazwy leków. zalezy mi na tym. będe bardzo wdzięczna. pozdrawiam