Gość Paweł Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 A więc mam taki problem. Ogólnie czuję się dobrze, więc aby nie obrosnąć w tłuszcz chcę sobie trochę poćwiczyć. Najpierw rozciąganie, potem rozgrzewka i cwiczymy. Ostatnio jednak przy rozgrzewce tętno wzrosło mi do około 150. W zyciu tyle nie miałem po rozgrzewce. Od razu przerwałem ćwiczenia. Od tygodnia chodzę ledwo żywy. Duszność szybkie bicie serca po wysiłku. Zażywam preparat magnezowy. Miałem już podobne stany i przechodziło samo po 4-5 tygodniach. Ale może ktoś wie jaka jest tego przyczyna? Bo ćwiczę przez nawet kilak miesięcy i jest w porządku. A potem nagle przychdozi coś takiego. :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość wioletta Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Paweł najlepiej zgłoś się do lekarza.Chyba nie bierzesz sterydów?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Łukasz Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Najlepiej zrobić EKG i UKG no i oczywiście wizyta u lekarza. To powinno wszystko wyjaśnić Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi