teresur5 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Jestem po bajpasach 9 lat zaczynam mieć ataki dusznicy bolesny czy istnieje jeszcze raz możliwość ponownej operaci Cytuj Odnośnik do komentarza
mik Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 tak Cytuj Odnośnik do komentarza
haldrusia Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Jestem po operacji 6 miesięcy mam silny ból w klatce piersiowej z prawej strony W szpitalu zarazili mnie gronkowcem skórnym mam problemy z nerkami czy to ma związek proszę niech mi ktoś napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza
haldrusia Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Moja psychika też jest słaba biorę leki miałam juz anemie teraz mam wysypke wszystkimi objawami się martwię nie wiem jak długo to będzie tak boleć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi