ewelina8215 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam was. mam mały problem jestem w 6 miesiącu ciąży i nastąpił nawrót choroby. Poszłam do swojego lekarza ginekologa i powiedział ze nam się zgłosic do psychiatry . Zapisał mi on minimalna dawkę anafralinu biorę go parę dni i jest mi lepiej , ale boje sie ze zaszkodzi to dziecku. A musze byc też zdrowa jak je urodzę . Czy któraś z was miała coś podobnego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość izis Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Czesc, również biore anafranil, ale nie jestem w ciazy. Generalnie na ulotce jest info, że raczej nie powinno się zarzywac tego leku w ciąży. Skonsultuj sie może ponownie z psychiatra i pokaż mu ulotkę. Może jest jakis zamiennik, ktory nie jest szkodliwy dla dziecka. A to, że po anafranilu jest znacznie lepiej to sie nie dziwie. Wg mnie Nobla trzeba dać temu co wynalazł ten lek. Wiedz że dół ma zapewne co drugi człowiek. Pogoda jest dobijająca i człowiekowi przychodzą dziwne myśli. Trzymaj się dzielnie i pisz co nowego. Dużo zdrówka dla Ciebie i małego bobo :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość M Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ten lek jest zabroniony w ciazy.jesli zalezy Ci na dziecku skonsultuj sie z innym lekarzem a to odstaw! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość M Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ps.depresje wywołuje wysoki typowy dla ciazy poziom progesteronu.Jesli masz jakies pyt to pytaj.odp Ci Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi