Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Problemy nerwicowe i sukcesy w walce z nerwicą

Gość ania12

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! za oknami pięknie świeci słoneczko i jest cieplutko i chciałabym aby tez tak było w naszych serduszkach:) . U mnie jako tako(po japońsku haha) raz gorzej raz lepiej ogólnie nie jest żle. Z porzadkami świątecznymi juz się w miare uporałam, zostaje tylko gotowanie:) Kurcze jak ten czas szybko leci dzisiaj juz sroda do świąt pozostała tylko chwila.Cieszę się,że wreszcie spotkam sie z moimi bliskimi:) Olusia skarbie fajnie ,ze tak podchodzisz do sprawy i właśnie tak trzeba:) a będzie lepiej niż myślisz.... Izabello dziękuję Ci za wszystko dzięki Tobie przeanalizowałam wiele spraw dochodząc do wniosku,że są osoby którymi nie warto zawracać sobie głowe i są nie warte moich mysli. Stosuje się do twoich zaleceń:) Iwonko dziękuję Ci kochanie za życzenia odezwij sie do mnie:) Kaśka Tobie to łeb urwe czemu się nie odzywasz urwisie? Martusia kupiłaś to o czym Ci pisałam? Madzia napewno fajną miał zabawę z kabelkiem ten Twój psiuńcio:) ale z maluchami niestety tak jest:) pozdrawiam Wszystkich bez najmniejszego wyjątku trzymajcie się kochaniutkie....papa
Witam:) i znowu na momencik z pracy sie odzywam widzę, że u wszystkich nastrój słoneczno- wiosenny:) fajnie... ja wczoraj na poprawe humoru byłam na solarium- w zimie mam bardzo jasną cerę, ale znowu szybko sie opalam, więc żeby nie wejść w wiosnę na biało;p zafudowałam sobie 7 minut sztucznego słońca, a dzis nakładałam dużą wartwe jasnego pudru bo mi sie ryjek czerwony ron=bi;p- cos tam podszczypuje, ale powoli brązowieje :) a humor i tak mi sie poprawił ale przygody z solarium więcej nie będzie- byłam w swoim życiu raptem 2 razy ale już chyba mam dość:) pozdrawiam
Witajcie! U mnie w porządku,napięć dalej nie ma,znów myślę pozytywnie,powoli odnajduję radość w sobie.Ewciu dzięki za rozmowę ,częściowo mój dobry nastrój pojawił się dzięki Tobie :) Aniu mam nadzieję,że ataki już minęły. Kasiek to my razem przechodzimy z jednego samopoczucia w drugie:)Oby to pozytywne myślenie trwało wiecznie... Maggla ja teraz to leżę na słonku u mnie 26 stopni i jestem już jak czekoladka:) Izabello dobrze widzieć Cię niezmiennie w dobrym nastroju:) Uściski dla wszystkich,postaram się potem zajrzeć ...jakoś jestem rozkojarzona :)
**** RADOSNYCH ŚWIĄT!**** Niech nadchodzące Święta Wielkiej Nocy będą dla Was i Waszych bliskich pełne nadziei, wiary, miłości i ciepła rodzinnego, oraz źródłem wszelkiej radości. Smacznego Święconego, mokrego dyngusa oraz serdecznych spotkań w gronie Rodziny i Przyjaciół. --((-----------/)/) --(=*:*)-------(*:*=) @(..(*)(*)..(*)(*)..)__|////_ No i oczywiście ;zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka. __________________ .._..,._ _______________.__.*…..…_) _______________*_,)*…..-*a _________________/*...(…….. ___._.-----..,-*…………...(`*--^/ ____//.……….……….……./ ___(|………`;……..…….. ____…..;.----/…………,/ …..\///……\//../..\//…..\///… \\////....\////....\\/////....\//// WESOŁYCH ŚWIĄT życzy Izabella:)
Hej ponieważ nie wiem czy będę miała dostep do netu- dziś jedziemy do teściów to już teraz piszę - Wszystkim bez wyjątku zdrówka szczęścia jak najwięcej optymizmu i radości w czasie i po tych jakże wiosennych i pięknych Świętach Wielkiej Nocy:), żeby wszystkie złe mysli ocdeszły a zostały tylko te najlepsze:) i buziaki i serdeczne uściski:) ...a tak poza tym to szykuje się sajgon:)- Luskę pakujemy do pociągu i jedziemy z nia - pośpiechem do radomia- 80 km- 1,5 godziny;p nie ma jak polskie pkp:) a i bierzemy stertę ręczników i papieru toaletowego bo Luśka na pewno się z zsika tylko nikt nie wie kiedy i gdzie;p ale na pewno w pociągu:) no nic kończę wracam do pracy a jutro wolne:) hurra i na Święta:)
Witam dziewczynki:) Ja dziś mam ciężki dzień cały dzień w pracy, zaraz się zbieram i wrócę dopiero w nocy. Samopoczucie u mnie w porządku , spędzam czas na przemyśleniach i analizuję całe moje życie , nie jest źle:) ale kręgosłup tak mnie boli że hej. Pozdrawiam was wszystkich cieplutko , odezwę się po pracy , buziole lecą do was
Hej. Przygotowania do Swiąt Wielkiej nocy idą całą parą Ale głównie weszłam tu po to, by Wam wszytskim życzyc wesłołych radosnych Swiąt Zmartwychwstania, dużo zdrowia i wiary że każdy dzień będzie lepszy, dużo siły od Zmartwychwstałego Jezusa który pokonał grzech, wierzę, że z Nim pokonamy również to wszystko co złe. Niech On będzie nadzieja na całe życie. Życzę również smacznego jajka, w myślach dziele się nim z Wami wszystkimi. No i by ten smingus dyngus był dla Was wszystkich moje drogie koleżanki bardzo obfity:) Pozdrawiam:)
Czas Swiąt to okres który chcemy spędzić z najbliższymi,więc oczywiście myślami będę również z Wami,które jesteście dla mnie bardzo bliskie,życzę Wam spokojnych,wesołych świąt,ciepłej atmosfery w gronie najbliższych chwil radości których tak potrzebujemy.Ja już wreszcie odrobiona,wszystko błyszczy,a w domu rozchodzi się zapach ciast...Pogoda piękna , moje pnącze na balkonie wypuściło listki,wystawiłam pelargonie i śliczne,mieniące się różnymi kolorami bratki,powoli zaczynam tworzyć swój magiczny kącik,który daje mi tyle radości przez wiele miesięcy...
Cześć Wszystkim:) sałatkę i babę zrobiłam jaja poświęcone a jutro miłe spotkanie w gronie rodzinnym:) niesamowite ale wymodliłam sobie pracę:) już mam nową:) i to na pół etatu tak jak chciałam:) Bóg jest Wielki:) dobrze, że się utratą tamtej niemartwiłam zbytnio, bo teraz żal by mi było wylanych łez ;) buziaczki i radosnego świętowania jutro!! Ola
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) W E S O Ł E G O A L L E L U J A (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) ◊............(..(..( ◊...............)..)._..-.._ ◊............__)/.,*,*.......`. ◊..........,*.....`......,--...`. ◊........,*...@.........*....`... ◊.......(Y.............(...........;**. ◊........`--.____,...............,..; ◊........((_.,----*.,---*......_,*_,* ◊............(((_,-.(((______,-* Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, życzę miłej Wielkanocy. .............$...$....$ ..........$................$ ........$....................$ ......$........................$ ....$............................$ ..$...............................$ .$.................................$ $.....................(ஜஜஜ)...$ $... (▒▒▒)........(ஜஜஜஜ).$ $..(▒▒▒▒▒)....(ஜஜஜஜஜ)$ .$(▒▒▒▒▒▒)..(ஜஜஜஜஜ)$ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§..... (█) ---§§(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)§§...(█)@ -----§§(_)(_)(_)(_)(_)(_)§§.......@(█) -------§§(_)(_)(_)(_)(_)§§...(█) @ ---------§§(_)(_)(_)(_)§§......@(█) ---------§§(_)(_)(_)(_)§§ .(█)@ ..........▓▓▓▓▓▓▓▓▓....@(█) ...........................(█) @...... .............................@(█) ... ......................(█) @......... .........................@.......... ......................@ ........... (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) Przepraszam kochane że dopiero teraz ale ja cały czas pracuję , tyle godzin mi dowalili przez święta że szkoda gadać. A może to i dobrze bo mam naprawdę niewiele czasu na nerwicę. Buziaczki dziewczynki moje:)
Cześć dziewczynki:) cóż to za miły dzień:) spędziłam w gronie rodziny, a potem spacer z Pawełkiem nad sztuczny zbiornik, gdzie można poczuć się jak na wczasach :) i nawet dwie kaczuszki sobie pływały ;) nie jest to żadna aluzja polityczna ;) radosnego dalszego świętowania życzę Wszystkim!! i mokrego dyngusa;) non abbiate paura ;) http://www.youtube.com/watch?v=9F5GYIt1hYE&feature=PlayList&p=F3E0798B6C5C6DB2&playnext=1&playnext_from=PL&index=1
Witam Was wszyściutkie bardzo , bardzo serdecznie !!! Na chwilkę tu wpadam żeby się z Wami w Święta przywitać i Was wszyściutkie uścisnąć i każdą z osobna w ten piękny świąteczny poranek , z nadzieją że i w Waszych serduszkach gości radość a w duszyczkach pogoda .... Miłego dnia:)))
Olu!!!!! Dziękuję Ci z serca za tę wskazaną stronkę , właśnie przed chwileczką przeżyłam coś bardzo wspaniałego:)))), bo ja rzeczywiście pokochałam Jana Pawła II i każda chwila wspomnień o Nim dodaje mnie sił , których momentami bardzo mnie brakuje i tak się stało przed chwilką , szczególnie podczas słuchania i oglądania teledysku o jego nadzwyczajnym życiu... To niesamowite , nie umiem tego w słowach wyrazić , ale poczułam jakąś lekkość .........pozdrawiam Cię mocno:)
cieszę się Izunia, że mogłam dać Ci taka radość:) u mnie dziś spędzony dzień w szpitalu- babcia moja kochana przewróciła się w nocy i trafiła do szpitala ale na szczęście ma się dobrze ... w całej tej sytuacji zachowałam spokój bo ostatnio zbliżyłam się do Boga. Wczoraj ksiądz pięknie zakończył kazanie- *Jeżeli Chrystus zmartwychwstał to z zasady wszystko ułoży się dobrze *:) i tego się trzymam:) jedne tylko co przeraża to opieka a raczej jej brak w szpitalu. Lekarz zamknal sie w swojej kanciapie i nie pogadasz z nim, pielegniarka jest tylko jedna na caly oddzial a badania babcia bedzie miala dopiero jutro o 14.. na co my te skladki placimy to naprawde szokuje
Wiem,że moja wypowiedz nie pasuje do Was...jestem po prostu inna,ale szczera...cudownie,że jest po świętach,że to przetrwałam.Czuję się dobrze w sensie nerwicowym,a wewnętrznym całkowicie rozdarta...zazdroszczę Wam,że wszystko widzicie tak jasno i prosto.
Do Iwonki!!!!! Napiszę tak; nikt z nas do końca nie zna samego siebie , gdy znajdziemy się już w życiu dorosłym , niestety musimy podejmować niejednokrotnie bardzo trudne decyzje , co do których tak do końca nigdy nie jesteśmy przekonani co do ich trafności , i tu życie jawi się jako tkanina upleciona z różnych nici: smutku i radości, cierpienia i spełnienia. W życiu ludzkim współistnieją radość i cierpienie. Zarówno jedno i drugie kształtują charakter człowieka. Piszę nie wiem czemu to w liczbie mnogiej , bo tak na prawdę są to moje indywidualne rozważania o życiu , o szczęściu o istocie życia , ... Każdy z nas odczuwa w życiu chwile przepełnione sentymentalizmem i nostalgią. Jest to czas, kiedy zatrzymujemy się i próbujemy w ciszy oraz pełnym skupieniu przemyśleć swoje życie. Jednak mało kto potrafi w tak piękny i artystyczny sposób rozliczyć się ze swoją przeszłością oraz rozważać filozoficzne i egzystencjalne zagadnienia naszej ziemskiej wędrówki, jak wielcy poeci.... Poetyckie rozważania o życiu człowieka z całą pewnością są niebanalne i zasługują na chwilę zastanowienia i przeanalizowania przez każdego z nas to jest tych , którzy kochają poezję. Dla mnie poezja z pewnością dostarcza nie tylko wrażeń artystycznych, ale także pomaga zrozumieć własne, często również nie łatwe i pełne bólu życie. Raptem stajemy przed wyborem ; czy smutek i pesymizm, który przez cały czas gasimy humanizmem heroicznym, zakładającym przyjmowanie i akceptację życia takim jakim jest, razem ze wszelkimi niedogodnościami i problemami, czy też nie zależnie od wszystkiego definitywnie obrać inną drogę dalszego życia.......w poszukiwaniu szczęścia i spełnienia ? Ja osobiście z całym przekonaniem utożsamić się mogę z postawami wielu naszych wybitnych poetów i tu zacytuję jednego z moich ulubionych „kochałem i wiem teraz, skąd się rodzą pieśni”...„znam gorycz i zawody, wiem, co to ból i troska...”, ale jednocześnie nie załamuje się i pomimo wszystkich negatywnych odczuć, gloryfikuje życie i chwali je „A jednak śpiewać będę wam pochwałę życia”. ......(cytaty z poezji Leopolda Staffa) I wiem i jestem przekonana , że Ty nie jesteś inna , a my z kolei też nie widzimy taka jasno i prosto(przynajmniej ja na pewno)po prostu znalazłaś się na ostrym zakręcie swojego życia (tak myślę)...,który wiem , że pokonasz , ale nie wiem niestety jak to zrobisz....Z głębi serca życzę Ci tak czy inaczej , żebyś bez szwanku wyszła na prostą...a wewnętrzne rozdarcie niestety ale bardzo często nam towarzyszy i zmusza do trudnych wyborów. *Człowiek sam dla siebie jest wielką tajemnicą. Człowiek jest trzciną myślącą — pisał Błażej Pascal, francuski filozof. Z jednej strony, cielesnej, materialnej, jest kruchy i przemijalny — niczym sucha trzcina. Z drugiej jednak strony, duchowej, jest istotą zdolną do myślenia i poszukiwania prawdy, do pragnienia dobra i piękna.* -tym cytatem zakończę moje wieczorne rozważanie spowodowane tym tak krótkim -jednocześnie tak bardzo wymownym wpisem Iwonki . Spokojnej nocki dla wszystkich:)
Witam i już po Świętach...i juz w pracy...niestety...ale przynajmniej pogoda dopisuje:) Dziewczynki mam nadzieję, ze poŚwiętach już częściej u Was słoneczko świeci i coraz mniej smutków dookoła... piesek w radomiu wywołął furorę w pociągu się spisał i z sikanie czekał aż wusiądziemy:) także wszystko się udało:) aktualnie będziemy dokańczać świąteczne ciasta ale przy okazji musze zakupić karnet na fitness bo cieżko mi po przeżarciu. pozdrawiam