Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Problemy nerwicowe i sukcesy w walce z nerwicą

Gość ania12

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lucyna0208

Witam nerwice mam od dziecka.Pierwsze ataki dostalam w wieku 7 lat po smierci ojca. Pozniej odeszla az do 20roku zycia. Przeszlam wszystkie mozliwe terapie ustapila na chwile. Mam 41 lat i dalej walcze ze wszystkich sil. Kiedys nie bylo internetu wiec czytalam wszystko w bibliotece. nauczylam sie mowic sobie ze jestem zdrowa , ze musze wstac i wyjsc, Choc to jest trudne,Pomimo zawrotow glowy kolatania serca i innych diabelskich doznan musze dac sobie rady. ide po ulicy mam brak rownowagi i sama mowie do siebie cichutko=cholera idz prosto to minie.Najlepie po ataku nie przejmowac sie robic swoje, w tej chwili trzyma mnie juz 4 dzien , ale wiem ze to sie skonczy. czasami placze z bezsilnosci tez pomaga.

Witam wszystkich nerwusów na tym forum jestem nowa ,w ogóle jestem nowa na innych forach piszę od 3 dni mam 42 lata jestem z wybrzeża pierwszy atak paniki miałam 23 lata temu nie wiedzialam co mi jest ale po godzinie przeszło potem był spokój były różne incydenty z sercem ,żołądkiem itakie tam ale w listopadzie zaczełam się sypać objawy różne kołatanie serca ,pocenie ,zołądek ,zawroty głowy, mdłości oj czego nie było, poszłam z tym do lekarza rodzinnego porobiłam wszystkie badnia iwszystko ok. lekarz stwierdził że to nerwica i w lutym idę do psychiatry teraz dostalam hydrxyzynę i na lęki biorę coaxil może jakoś dotrwam czekam na wasze posty