Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Szybkie męczenie się, senność i zawroty głowy

Gość karol222

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie prosze mi powieidzec co moze mi dolegac.bardzo szybko sie mecze ciagle chce m isie spac kreci mi sie w glowie.biore leki takie jak propanolol i hydroxyzinum.do tego amgnez z wit.b6.lekarz stwierdzil ze nic mi niejest tylko ze sie troche denerwuje biore leki po ktorym mialo byc lepiej ale jest lepiej tylko tyle ze mi sie nic neichce niemam sily nawet gdzies isc tzn wyjde na dwor i zaraz wracam za godz bo juzjestem bardzo zmeczony spocony zawroty ciagly bo lglowy taka ciezkosc na niej.prosze o porady dzieki
witaj tzn mialem robione tsh badanie krwi itd i wszystko jest w porzadku z tego co wynika.lekarz twierdzi ze jest ok.wczoraj bylem na usg jamy brzusznej iwykryli piasek an nerkach.za malo wody dostarczalem do organizmu.a ten bo lglowy zawroty jzu mnie wkurzaja b omecze sie o byle co a zawsze pelny energii pracowity jestem kucharzem z zawodu
NA początku wszędzie i ciągle chciało mi sie spać pózniej wręcz odwrotnie miałam zawroty głowy brałam hydroxyzinum na bezsenność wydaje mi się ze na następny dzień czułam się gorzej.Teraz już zupełnie nie wiem co robić jestem nadpobudliwa i wiem że jestem za silną osobą żeby iść do lekarza ale to moja głupota radze Ci żebyś poszedł do lekarza do puki to jest początek masz szczęście że potrafiłeś to szybko wykryć jednak chyba jest możliwość wzięcia się w garść.Ale może jest to choroba nie związana wcale z psychiką chyba ze masz jakieś nerwowe lub stresujące sytuacje.
u mnie wynikało to że przepracowania i przetrenowania. ćwiczyłem 3 razy w tygodniu dużo czasu sie rusząłem, pracowałem po kilka godzin dziennie przy budowie wracełm jadłem ćwiczyłem kosiłem trawnik i padałem po dwóch takich tygodniech poprostu padłem i nie chciało mi sie nic też byłem bardzo ospały i przemęczony zawroty głowy też sie zdarzały. ale to za dużo pracy a za mało czasu na odpoczynek na jedzenie nawet wszystko w biegu. tydzien odpoczynku pełnego jedynie rowerek i teraz czuje sie już dużo lepiej tylko to mnie strasznie osłabiło
Gość Kiepska sprawa
To może być zatrucie.Trudno jednocześnie nie spożyć gmo,pestycydów i trucizn jak aspartam itp..W tym przypadku zwykle pomaga głodówka 2 tygodniowa ale są czasami przeciwskazani.Do tego na zatrucie związkami np. rtęci to nie pomoże.