Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nawrót nerwicy i walka z negatywnymi myślami

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie moi drodzy.Długo trwało zanim zdecydowałam się napisać do Was.Jestem po tak zwanym nawrocie nerwicy.Kiedyś już przechodziłam przez lęki,przeszłam objawy wegetatywne (nerwicę)-walczyłam z takim czymś jak myślenie - świat mi się wali. Chcę Wam tylko przekazać,że jest to choroba duszy,bardzo podstępna i tak jak ktoś już napisał,ona się rozwija,a potem atakuje. Dziś odstawiam zastępczy lek xanax-u alprox. Od dziś postanowiłam wziąść się za siebie. Może znajdę wśród Was osoby,które tak jak ja starają się wyjść wreszcie na nowo na ulice,uśmiechać się,cieszyć życiem?
Gość Małgosia1990
kasiulek ja też zmagam się z nerwicą. Mam 18 lat i od ponad roku leczę sie na nerwicę lękową. Na forum pisze od początku mojej choroby i przyznam się że bardzo się cieszę że tu jestem bo spotkałam tu wiele wspaniałych osób. Masz rację nerwica to choroba tylko i wyłącznie duszy. Ale można to przezwyciężyć:) Od czterech miesięcy żyję normalnie i powoli odstawiam leki. Nie chcę się nimi faszerować bo szkoda wątroby. I przyznam że bez leków jest lepiej.
Kasiulek 76 ja tez mam nerwice, wlasnie dzis caly dzien placze nawet nie spotkam sie z moim kochanie bo nie dam rady... moze podasz swoj nr gg popisalibysmy w chwilach zwatpienia badz smutku byloby nam razniej... po co rozpisywac sie tu na forum kiedy mozna przejsc na gg podzielic sie doswiadczeniami jak i lekami mam nadzieje ze napiszesz do mnie.Ja mam 23 lata a nerwice od osmiu lat podaje moj nr gg22170462 czekam na wiadomosc