Gość Maja Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam. Mam 16 lat i od 10 lat choruję na cukrzycę. Od pewnego czasu boli mnie prawa noga, ból ciągnie się od kolan (bez kolan) do kostek (bez kostek) z przodu nogi. Jest to dość trudny dla mnie do opisania rodzaj bólu, bo z pewnością nie jest to ból mięśnia, tylko tak jakby kość piszczelowa bolała. Ból nasila sie, gdy tylko obciążę nieco nogę np. gdy kucnę muszę podnosić się z lewej nogi, a gdy jeździłam na snowboardzie po paru zjazdach był nie do wytrzymania. Cukrzycę mam średnio uregulowaną i lekką nadwagę (160cm i 63kg), poza tym chyba wszystko w porządku. Nie palę. Proszę, napiszcie jak można temu zaradzić albo chociaż co to może być. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość skfar Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Shin_splints Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi