Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc wszytkim mam taki problem kiedy jestem wsrod wiekszej liczby ludzi jest mi non stop cieplo..pod koszulką jestem gorący, twarz goraca czego wynikiem jest czerwienienie ktorego chce sie pozbyc :( ciagle napiecie..kiedy ktos cos sie mnie zapyta przy innych nagle przyspiesza mi serce i robi mi sie strasznie cieplo ..czesto mam uderzenia ciepla..cos okropnego :( co moze byc tego powodem jak sobie z tym poradzic?:(
ja też tak mam dokładnie jak stoje za długo w kolejce w duzym sklepie..:(czuje jak moja twarz sie czerwieni, bez żadnego powodu. nawet nie jestem zła że długo czekam, po prostu strach, niewytłumaczalny niepokój. kilka razy miałam myśli zostawić zakupy i uciec(tylko gdzie??)..albo właśnie jak jest kilka osób i nie koniecznie klei się rozmowa, ale nie ma potrzeby jeszcze wychodzić ,wtedy również niepokój, który widac na mojej twarzy:( Pomaga mi myslenie.tego typu..: *To wszysko jest tylko w mojej głowie, ci wszyscy ludzie są bardzo sympatyczni, nie zrobią mi krzywdy. To śmieszne że to właśnie mi się przytafia, nie jest mi do niczego potrzebne przecież, * Jestem osobą z natury bardzo optymistyczną,staram się wyśmiewac problem jak tylko się da.

U mnie jest cos takiego, że w domu jestem wyluzowana wszystko jest ok.. ale gdy jestem w towarzystwie jest mi ciagle gorąco, poce się a do tego...co jest najgorsze wyskakuja mi czerwone plamy na dekolcie i szyi...;( zaczelo sie to jakos po maturze.. mam 20 lat .. jestem mloda, chcialabym duzo zrobic w zyciu a przez to, że nie potrafie w towarzystkie wygladac *normalnie* niczego mi sie nie chce.... Zimą nosze chustki ale nie wiem jak poradzic sobie latem z odslonietym dekoltem i szyja.. na twarzy tez robie sie czerwona... to jest okropne.. wiele razy plakalam przez to, unikam tzw. *domówek* gdzie jest alkohol bo wtedy to juz wgl slysze tylko :* ale jestes czerwona wszedzie* , * co ci sie stalo?*. to jest dobijajace... i nie wiem jak cobie z tym radzic...:(

Mam dokładnie tak samo jak KASIAAA !!!! w towarzystwie lub kiedy mam jakieś emocje, od razu robię się czerwona na twarzy, mam plamy na szyi i dekolcie, czasem na dłoniach. a po alkoholu, nawet po niewielkiej ilości jest jeszcze gorzej! Nie wiem co robić. właśnie znalazłam informacje, że to może być nerwica. mam bardzo dużo stresów od lat i pewnie stąd to okropne czerwienienie twarzy..... Czy ktoś wie, jak z tym walczyć ??