Skocz do zawartości
kardiolo.pl

WPW Częstoskórcz nadkomporowy a grupa inw.

Gość Bartosz Fann

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Bartosz Fann

Od urodzenia choruje na WPW ,  2 lata temu robiono mi Ablacje która nie do końca pomogła. Od  kilku miesięcy doszło nadkomorowe migotanie przedsionków i kolejna Ablacji. Bardzo szybko się meczę i nie mam siły. Czy z takimi wadami serca mogę mieć szanse otrzymać jaką kolwiek grupe ?

Jak by na to ludzie mieli iść na grupę to by nie było komu pracować z tym się żyje a na to się nie umiera , dostosuj sobie pracę do twoich możliwości wydolnościowych organizmu , mając pracę siedzącą na pewno się  nie zmęczysz a takie są i to wiele . Poczytaj sobie forum z jakimi wadami serca i po jakich operacjach ludzie żyja i normalnie pracują . Jesteś chyba młody i co całe życie   chciałbyś  przesiedzieć w domu bo cię  wszystko męczy?Nie rób z siebie ofiarę losu i męczennika za życia bo nim nie jesteś ale warto poczytać różne wątku tu na forum , to składnica wiedzy ludzi  naprawdę chorych bo WPW to nie wada to pikuś w stosunku do tego co ci ludzie mają i nie piszą czy z tym mozna dostać grupę a tak czy  byś chciał za 1000 zł żyć no może przy mamusi ale mamusia kiedyś odejdzie i co wtedy tak planujesz rozegrać swoje życie ?Zastanów się😯.

Gość Karmazynowy jeleń

hihihi dajcie kochane już spokój. Niech sobie kupi kota, też są takie propozycje leczenia. Kiedyś oglądałem rodzimy serial o kocie właśnie, co spełniał siedem życzeń. Trzeba było tylko wypowiedzieć słowa ATOR ATOR ATOR