Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Częstoskurcz nadkomorowy i bardzo wysoki puls

Gość Marta

Rekomendowane odpowiedzi

do.farankun.szczyt chamstwa z twojej str.wsadz sobie swoje porady o psychiatrze w dupe i zycze tego co tak zachwalasz/a pojecia nie masz/ceny rozrusznika za ewentualne niepowodzenia,bo to przeciez dla ciebie tylko rozrusznik prawda?no to se wszczep.ciekawa jestem kto z was pozostalych czytuje amerykanskie publikacje na temat ablacji w stanach i jak sie one maja w odniesieniu do naszej propagandy pseudo-fachowcow.nie histeryzuje..jesli dla was realna i rzetelna ocena problemu komplikacji jest histeryzowaniem,to jestescie banda debili.
abisynka.walnelas wyklad tak naiwny a do tego absolutnie jestes pozbawiona umiejetnosci rozumnego czytania.nic nie skumalas z moich postow tylko wlalas swoj bełkot.co do lekarzy to ciekawa jestem czemu jestescie takimi hipokrytami i nie powiecie na ile lekarze srednio wyceniaja łapowke za gmeranie w sercu.tylko nie pitolcie mi teraz,ze nikt nie bierze zlotowki.ha ha ha ha.najgorsze jest to ze w gre wchodzi zycie,a wtedy cennik idzie w gore jak cena gazu zima.czy wy niektorzy naprawde jestescie tak naiwni czy glupi poprostu?w rozmowie odnosze wrazenia jakbym gadała z dziecmi.ten kolo od psychiatry jest the best.zycze zdrowia tym normalnie myslacym,ktorzy tu zagladaja.
do farankun,ps ty zmienisz podejscie do zycia jak ktoregos razu otrzesz sie o smierc/a moze sie tak zdarzyc/po np.pomyłce swojego cudownego kardiologa.wtedy bedziesz bardziej potrzebowac psychiatry niz ja kiedykolwiek,a moze nawet juz tylko bedzie ci potrzebny ksiadz.pomysl o tym,zanim walniesz nastepny chamski tekst.troche pokory,kultury i zrozumienia kolego.
Marta rikymartin czy jak ci tam na imie Twoje zachowanie wiele świadczy o tobie. Jesteś badzo agresywną zaburzoną osobą. Jak widać za bardzo zdrową kardiologicznie skoro jeszcze masz tyle siły by tak chamsko pisać i obrażać innych. Albo czytasz jakieś stare badania albo nie znasz języka. Pokory i zrozumienia wymagaj najpierw od siebie a potem od innych. Ale nie dziwie ci się że nie umiesz się opanować. Przemawia przez ciebie złość i zero braku kultury. Każdy z nas ma jakieś traumatyczne przeżycia a jednak życie uczy pokory. Ciebie nie wiele nauczyło
po czym wnosi ciec ze jestem zaburzona?po 1 poscie do ciebie cieciu?nie lubisz jak ci sie nie przyklaskuje?zauwaz ze moj post byl odp na twoj chamski.produkuj sie gdzie indziej panie cieciu z cieciowymi diagnozami.wetknij je sobie tam gdzie masz odpowiedni dla siebie stosunek do kobiet.
poniewaz sytuacja tutaj zrobila sie nie ciekawa z powodu nagonki na mnie jakiegos fagasa,ktory mi wystawia diagnoze zdrowego serca i chorej głowy, chcialam tylko otworzyc oczy tym,ktorym to moze ocalic zycie. otoz mialam znajomego.ogolnie drowy 31 letni facet z arytmia.rokowania-super.zalecenia ablacja.zgon po ablacji.czy ktos ma jakies pytania?wiem wiem,to zapewne jego wina ze umarl.papiery zostaky sfałszowane a czlowiek lezy na cmentarzu.wiem tez ze nie lubi sie zlych wiadomosci,nie wolno mowic o powikłaniach i smierci,bo koledzy i kolezanki wiedza ze takich niepowodzen jest 1%.otoz takich ludzkich dramatow po ablacji jest duzo wiecej,ale lekarze nie mowia o niepowodzeniach bo kto by do nich poszedł.
cytat: *~wiw, 2009-01-08 01:27:19 (ip: 195.189***) zapewne zagladaja tu lekarze.uprzejmie prosze wycenic w złotowkach,kwote za zabieg pomyslnie wykonanej ablacji. pytam o łapowke,gdyz zalezy mi na zyciu* Źródło: http://forum.kardiolo.pl/temat4046.htm marta vel wiw - przestań jaja sobie robić z tego forum. zaglądają tu ludzie poważnie chorzy - potrzebujący pomocy. zdecyduj się w koncu czy jesteś za czy przeciw ablacji - czy to kwestia pieniędzy, czy strachu.
Marta skoro uważasz że my nic nie wiemy o ablacjach i ew powikłaniach to nas oświeć. wklej tutaj te twoje amerykańskie artykuły - dokładną bibliografie ew linki. poczytamy i się doedukujemy. naprwade czytaliśmy najróżniejsze i ryzyko powikłań jest naprawde ok 1 %. rozumię że nikt by nie chciał znaleść się właśnie w tym jednym procencie ale odstetek osób którym ablacja uratowała życie i zdrowie jest znacznie większy. ja cię rozumię że masz żal że ten młody człowiek umarł. to straszne i bardzo przykre. i tak nie powinno być. ludzie umierają przy porodach, koronografii, usunięciu migdałków, usunięciu wyrostka czy zęba (osobiście znam wiele przypadków) a co dopiero mówić o poważneijszych zabiegach. ale mimo wszystko każdy szuka ratunku bo większość zabiegów kończy się sukcesem i jest jedyną szansą na wyleczenie lub uratowanie życia. wklej tu te swoje infromacje a nie ubliżaj innym w tym wybitnym lekarzom
beatko jestes bardzo spostrzegawcza..bardzo was wzruszyla smierc poablacyjna mojego znajomego.ciesze sie ze sa tu takie wrazliwe istoty.mam pyt.w ktorym miejscu i jakiemu ublizam lekarzowi.prosze powiedzcie mi.co do badan amerykanskich watpie aby ktoras z was znala biegle angielski
marta, podaj tu na forum linki do artykułów w jez. angielskim - zapewniam Ciebie, że tłumaczeń nie potrzebuję :) Jakbyś nie zauważyła czasy się zmieniły - młodzież juz od wczesnej podstawówki uczy się jezyków. Także nie mierz innych swoja miarką :) PS. I prosze rozróżniaj płec - ja to nie Janek :) Jabym chciała coś do Ciebie napisać, to podpisałabym to swoim imieniem. Poza tym sprawdzaj IP address - to MINIMALNA wiedza z zakeresu informatyki - którą każdy powinien posiadać. Pozdrawiam i życzę więcej pokory
Gdybym mierzyla swoja miarka to uznalabym w ciemno ze jestes na poziomie.Jesli jak widac masz cos do mnie to zapraszam na maila.Nie wiem czemu zawdzieczam twoje nekanie mojej osoby.Nie rozumiem tez jakim prawem miala bym cie wtajemniczac w swoje materialy skoro jestes tak nieprzyjaznie nastawiona.
Materiałów nie użyczy, bo po prostu takowych nie posiada!!! Chyba, że ona sama jest autorką. My chętnie poczytamy, tak się składa, że angielski , to nie chiński i zapewniem Cię, że nie tylko Ty go znasz na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem po ablacji, mam 26 lat i dwoje dzieci, są dla mnie całym życiem, ablacja raczej się nie udała, nie udało się wszystkiego wypalić. Robiona w CK.ALENORT, NIGDY PRZE NIGDY ŻADEN LEKARZ CZY KTOKOLWIEK Z PERSONELU NIE CHCIAŁ NAWET NIE SUGEROWAŁ ŻE CHCE JAKĄKOLWIEK ŁAPÓWKĘ, CZY PIENIĄDZE, przeciwnie sama chetnie podarowała bym prezent ze szczerego serca, ale głupio mi...a zajmowali się mną jak po prostu gwiazdą jakąś, co chwilkę ktoś pytał mnie czy nie potrzeba, itp. i zabieg z NFZ Moja mama jest po operacji zastawki, miała różne powikłania, ale albo życie, albo ryzyko powikłań, serce miała z złym stanie, już kilka lat od operacji, żyje normalnie :) operowana w Instytucie kardiologii Anin, też wspaniali lekarze, siostry, ludzie niaprawdę przyjaźni, i nigdy nikt nie wziął od niej centa i nic nie sugerował. Proponuje Ci załóż forum błedy lekarskie, biała mafia, chociaż myślę, że wiele jest takich, i tam opisuj doświadczenia, skoro nie ufasz lekarzom, po co tu weszłaś, forum kardiolo, jak sama nazwa sugeruje jest dla ludzi chorych, szukających pomocy, różne materiały tu czytamy, różne wiadomości każdy przytacza, ty tylko puste słowa.........niczym nie poparte.........jakiś znajomy z powodu ablacji umarł...czemu o tym nie słyszał nikt????? Przecież to tragedia...młody człowiek,!!!!!!!!!!!Lekarze zakamuflowali sprawę??????????A rodzina????????? nie chciała prawdy dociec, nie wiedziała, że ma ablację, że z tego powodu umarł???????????Nie poszła z tym do mediow, żeby ostrzec innych ??????????????????
Marta jakbyś dobrze przeczytała to zauważyłabyś że napisałam ze OD 6 klasy podstawówki... Widzisz i sama zaczynasz swoim czepianiem. Daj już spokój. To nie lingwistyczne forum żebyśmy rozmawiali tu teraz kto, od kiedy, i jak potafi angielski...