Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Częstoskurcz nadkomorowy i bardzo wysoki puls

Gość Marta

Rekomendowane odpowiedzi

do marta 1982.sprawa jest w sadzie.podac sygnature akt?????? chcialam pokazac ze gmeranie w sercu czesto konczy sie zle lub tragicznie. OD ABLACJI MOZNA UMRZEC. a to ze ten fakt sie niektorym nie podoba nie znaczy ze trzeba o tym milczec. mysle ze byloby znacznie mniej kalek,gdyby troche wzrosla swiadomosc.
Gość do kogo?
Widać jak niektórzy są bardzo samotni, a swoje frustracje próbują rozładować na innych. Czyżby Twój dzień, upływał w stresie, niezadowoleniu, braku satysfakcji a kończył się na samotnym wieczorze przed monitorem, próbując przed snem podbudować swoją własną osobę, dołując ludzi, którzy szukają jakiegoś rozwiązania, których stać na podjęcie decyzji z pełną odpowiedzialnością za jej skutki. Życie jest krótkie. Ale lepsze krótkie i uśmiechnięte niż sfrustrowane i długie. A tym bardziej takie podczas, którego zabijamy na lewo i prawo nadzieję innych ludzi. Sama inteligencja, bystrość to nie wszystko, bo na szczęście składa sie wiele czynników. Nazwał bym Cię *Krzyczącym Ateuszosem*, a Ty? Nazwij mnie. Kiedy następnego wieczoru przyjdziesz uciszyć myśli przed snem…
Gość S.H.A.G.G.Y.
Siema. Jestem Wojtek, mam 18 lat. Częstoskurcze mam od około 6 lat. Niecałe dwa tygodnie temu byłem u kardiologa we Wrocławiu i zdecydowałem się na ablację. Wykonywaną będę miał ją w połowie lipca też we Wrocławiu. Marta, jak chcesz to napisz do mnie. To jest mój nr GG: 8505310. Jeśli ktoś inny chce porozmawiać, to też może napisać! Pozdro!