Gość elżbieta Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Witam! Moi drodzy czy ktos by mi mogl powiedziec na czym poega angioplastyka i stentowanie tetnic.Czy to grozny zabieg i czy sa jakies mozliwe powiklania. Chcialabym sie tez dobiedziec czy ktos z Was mial doswiadczenia ze Szpitalem Kolejowm w Gdansku...Dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Jacek Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Elżbieto Też sledzę wypowiedzi na ten temat. Jezeli masz ochote porozmawiac to podaję mój mail finex13@wp.pl Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ILU Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ja również, prosżę o informacje na ten temat. Jakie są zagrożenia, odsetek niepowodzeń i skala ryzyka.... Jeśli można na maila: irekboss@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzysiek Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam.Prosze o pomoc w b. pilnej sprawie.Tetnica szyjna jest zablokowana w 95%. Wykazalo to badanie Doplerowskie.Jakie sa metody udroznienia tetnicy?- ktore najbezpieczniejsze?.Pytam bo serce tez jest chore.Mam skierowanie do szpitala i bardzo sie boje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi