Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bóle głowy, pulsowanie żył, kołatanie serca i osłabienie przy nerwicy

Gość Uczennica92

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Uczennica92
Witam. Mam 16 lat. Lekarz stwierdził u mnie nerwicę. Po skończeniu się tabletek przeszły dolegliwości - pulsowanie żył i kołatanie serca. Nie na długo. Po kilku dniach wróciło to samo. Kupiłam więc tabletki równie silne jakie przepisał mi lekarz. Średnio pomogły. Nie biorę ich bodajże od 3 dni. Doszły mi dziwne bóle głowy, brak koncentracji, zmniejszona koordynacja, osłabienie organizmu. Co to może być ? Najbardziej martwią mnie te dziwne bóle głowy.
Gość Uczennica92
Nie. Szczerze, to nie lubię mojego lekarza, bo on 2 minuty i już ma odprawionego pacjenta, nie porozmawia, tylko suche dialogi prowadzi. Chciałam się przepisać do innego, ale jest koniec roku no i narazie nie mogę. Nie zalecił mi żadnych badań, ale dał mi również tabletki, które uzupełniają niedobór magnezu i potasu. A jeśli chodzi o morfologię to miałam robioną niedawno. Mam niedobór żelaza, ale hemoglobinę w normie - zawsze tak miałam, kiedyś lekarka mi powiedziała, że mój organizm przystosował się do takiej ilości żelaza w surowicy.