Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wrażenie braku bicia serca i mokre nogi i ręce

HiszpaneQ

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ostatnio zaczela mnie trapic dziwna dolegliwosc mianowicie caly dzien dobrze sie czuje i gdy przychodzi noc pojawia sie takie cos ze mam mokre nogi i rece (chociaz nie zawsze) i mam ogolne wrazenie jakby mi serce nie bilo dotykam sie w klatce piersiowej i czuje ledwo wyczuwalne słabe bicie (nic mnie nie boli i nie ma zadnych innych objawow) ale co to moze byc moze ktos z was moze poradzic mi w tej dziwnej sytuacji....
Gość HiszpaneQ
ja podejzewam ze mam coz z cisnieniem jakos nie boli mnie nic jest wszystko ok tylko slabe bicie serca nie wyczuwalne taki ogolny nie pokoj nalezy dodac ze w dziecinstwie stwierdzono mi wypadanie platka zastawki mitralnej moze sa metody zeby zapobiegac temu mojemo zlemu samopoczuciu
jak nie możesz wyczuć bicia serca ręką na klp., to sprubuj na nadgarstku- u mnie w takim przypadku jest wtedy dobrze wyczuwalne. Może wtedy Cię to trochę uspokoi. A tak w ogóle, to może nie warto aż tak bardzo sprawdzać bicia serca- można od tego dostać nerwicy natręctw. Pozdr.
Gość HiszpaneQ
może i racja bo jak nie mysle o tym to wogole nie czuje ze cos jest nie tak ale czasem mam mokre rece i nogi i zdarza sie ze budze sie w nocy i wlasnie nie czuje ze sercem i bije a moze byc to zwiazane z cisnieniem albo jakis zalazek powaznej choroby takie mam wrazenie jakby serce pelnego uderzenia nie robilo tylko tak slabiej... ??? moze to brak jakis witamin np magnezu ???? co o tym wy sadzicie