luka_s2 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam, mam pytanie czy ktoś z Was miał do czynienia z lekarzem Bogdanem Suder ze Szpitala Specjalistycznego im. Jana Pawła II w Krakowa. Proszę o jak najszybszą odpowiedź. We wtorek moja ciocia ma być operowana przez tego lekarza. Z góry dziękuje za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Janusz M Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Super gość jako fachowiec i jako człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kasia89 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Witam, czlowiek jest jak Anioł uratował mi życie bylam w krytycznym stanie a mam dopiero 22 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mec Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Świetny! Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość maryna Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Czy ktoś mi może odpowiedzieć ile się leży po operacji zastawki aortalnej w szpitalu?Mam wyznaczona operację na 21 listopada 2012 na Jana Pawła w Krakowie i nie wiem jak długo będę musiała tam leżeć po tej operacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość marzka Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Po operacji lerzy sie do tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza
wstanislaw Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Byłem operowany w Krakowie przez dr Samitowskiego. Po operacji leżałem w klinice 7dni. Prosto z kliniki przewieziono mnie do szpitala-sanatorium na rehabilitacje na okres 3 tygodni. Opieka w klinice jak i w sanatorium wyśmienita. Mam ukończone 76 lat. Obecnie czuje się bardzo dobrze. Jestem gotowy na dalsze ewentualne pytania. Serdecznie pozdrawiam-Stanisław Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marcin 33 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Bardzo dobry lekarz kompetentny Godny polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Manq Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Świetny fachowiec, życzliwy, przystępny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mateusz smak Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Byłem operowany przez doktora sudera bogdana w 2013 roku 07.06.2013 operacja trwała 12 godzin przed operacja stan był krytyczny lodowałem szpital w szpital w wrocławiu tera dzieki zabiegowi żyje ma przysłom żone gospodarstwo rolne 60 hektarów zostałem z tym wszystki sam toto złamał biodro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Fabian Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Polecam każdemu Pana Bogdana Sudera najlepszy kardiochirurg a mam 19 lat , usunął tętniaka i wymienił zastawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Magda Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Polecam doktora ma dobre serce i z powołania. Mialam operacje w 2012 roku zastawki aortalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aneta111 Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Dzień dobry.Poszukuje kontaktu z osobą, która była operowana przez p.Sudera.Bardzo proszę o kontakt . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi