Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Silne bicie serca, drżenie i drętwienie rąk na tle nerwowym

Margharette

Rekomendowane odpowiedzi

Mam od pewnego czasu niepokojące objawy. Najpierw pojawiło się silne bicie serca ( odczuwalne dotykiem, więc nie subiektywne ) w reakcji na zdenerwowanie, drżenie rąk, potem drętwienie rąk, miałam takie uczucie jakby ręce w okolicach przegubów były *napompowane*. To uczucie pojawiało się rano i mijało. Ciśnienie mam mniejsze niż zwykle, ale w normie. Zaczęły mi się czasem pojawiać niewielkie wylewy w oczach. Potem zauważyłam, że oczy są podkrążone, a obecnie lekko, nieznacznie opuchnięte dolne powieki. Jest wyraźna zmiana i widoczne podkrążenie oczu. Potem już dłużej trwające bóle po lewej stronie klatki piersiowej. W końcu często mam uczucie suchości w ustach, muszę pić, ale nie jest to uczucie pragnienia. Pod koniec dnia mam wyraźnie odwodnione dłonie. Nie wiem, co to jest.

Tak twoje objawy sa typowymi objawami nerwicy ,jesli sama nie bedziesz z tym walczyc to psychotropy cie zalatwia ale od drugiej strony jeszcze gorszej potem malutki kroczek do uzaleznienia od tabletek .Musisz poszukac zloty srodek dla siebie samej inaczej bedzie zle prosze nie brac psychotropow bo uzalezniaja naprawde