Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zawroty głowy, mgła przed oczami, senność, zmęczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Hej nazywam się Wiktoria. Od pewnego czasu miewałam nagłe duszności. Rzuciłam palenie, zrobiłam morfologię która wyszła okej, RTG płuc i serca które też wyszło dobrze. Dostałam skierowanie do poradni chorób  płuc gdzie zrobili mi morfologię w stronę alergii i badania na astmę. Aktualnie czekam na wyniki. Duszności powoli przechodziły. Miałam chwile spokoju jednak od pewnego czasu mam zawroty głowy, uczucie mgły przed oczami jakby w pomieszczeniu było siwo po chwili to mija. Zawroty głowy mam często na dodatek jestem zmęczona i senna.Co jakiś czas mam uczucie mrowienia ręki ale bardzo rzadko. Zawroty głowy nie dają mi spokoju a czasami czuje jakby głowa mi miała pęknąć. Mam wrażenie że przeszkadza mi ciepło wole rączej gdy w pomieszczeniu jest zimniej. Zaznaczę że dużo pracuje i wykonuje prace fizyczną. Mam 22 lata. Bardzo mnie to niepokoi. Czy to może być mocne przemęczenie organizmu ? Tarczyca ? Myślałam nawet że to ciąża jednak testy negatywne. Proszę o odpowiedz 😞 

Edytowane przez Wiki665