Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ostry przeszywający ból w okolicach serca

Gość kimka

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio kilka razy zlapal mnie ostry, przenikliwy bol w klatce piersiowej w okolicach serca, byl nagly i bardzo silny, czesto tez boli mnie tam gdy nabieram mocno powietrza do pluc ogolnie czuje sie nie najgorzej choc nekaja mnie okropne migreny, tak bolesne ze powoduja u mnie wymioty, ponadto mam wysokie tetno ok100 przy niewysokim cisnieniu 110/78 to pewnie bez znaczenia ale czesto zauwazam u siebie (nie tylko zreszta ja) silne drzenie rak (nie potrafie tego opanowac) nie wiem czy te objawy jakos sie ze soba lacza ale chcialabym wiedziec co to moze byc, prosze pomozcie mi aha mam 25 lat i od ponad roku biore Yasmine
Witam, mam 23 lata i mam to samo, za wyjątkiem wymiotów, bóle głowy też pojawiły się dopiero niedawno, wcześniej nie wiedziałem nawet co to jest ból głowy... ale reszta objawów jest podobna, przeszywający bół, przy głębokim wdechu - w ciągu 2miesiecy zdarzyło mi sie to jakies 10x, taki *atak* trwał u mnie do 5min nawet ciągłego przeszywającego bólu... też bym chciał się dowiedzieć co może być tego powodem, narazie szukam
witam Was jak od jakiegos czasu mam podobne objawy jak wy i zaczynam sie ostro martwic tym bo nie wiem co to moze byc wiec postanowilam ze najlepiej bedzie sie wybrac do lekarza nie ma co zwlekac a ja do tego pale nalogowo papierosy i moze to przez to jak myslicie??