Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból w okolicy serca, drętwienie ręki i utrata wagi a nerwica

Gość ela mo

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegos czasu czulam bole w ok.serca,i drentwienie lewej reki,wiec poszlam do lekarza kardiologa. zrobil mi echo serca i wyszlo prawidlowo. przepisal mi leki na sercowe,depresanty i magnez....nie wiem po co skoro mowil ze serce mam zdrowe,a ja dalej nie wiem co mi jest....zazwyczaj waze 43 kg. mam 160 wz. ale ostatnio zauwazylam ze pomimo ze jem normalnie chudne....nie wiem jak sobie poradzic.....nie pije alkoholu,ale gdy ide na impreze siegam po inne srodki,czy moze mi sie cos stac na imprezie jesli biore te leki???....czy moge normalnie uprawiac bieganie???
witam !na ta strone trafilam przypadkiem szukalam cos na temat szmerow serca mam 10 letniego syna ktory zaczol sie skarzyc na bole serca poszlam z nim do rodzinnego zrobil mu ekg wynik byl dobry ale na wszelki wypadek kazal zrobic echo serca poszlam prywatnie do kardiologa powiedzial po badaniu ze jest wszystko wpozadku ale on ma ataki ze sie dusi ze go boli serce i ze umiera teraz mysle ze to chyba bedzie wlasnie nerwica tylko ze on dopiero ma 10 lat jak mam mu to wytlumaczyc pomocy