Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Lęki. Jak wygląda leczenie?

Gość Tomasz

Rekomendowane odpowiedzi

Od ponad tygodnia zmagam się z lękami i niepokojem, ciągle jestem pobudzony i niespokojny i mam cały czas wrażenie ze coś się złego za chwilę stać może. Wiem ze moje obawy są irracjonalne, ale lęk jest silniejszy ode mnie. Ten stan wiąże się z męczącym uczuciem napięcia i niemożności się odprężenia. Boli mnie czasem głowa i mam dosyć często zawroty. Poza tym jestem zdenerwowanyi mam napięcie mięśniowe oraz czuje się w tym wszystkim osamotniony o i mam nie raz chęć wyskoczyć przez okno. Jak ma wyglądać moje leczenie czy lekarz przepisze mi jakieś leki na to?

Nerwice może potwierdzić lekarz psychiatra ale odrazu ci powiem, że zapyta o możliwość wystąpienia innych chorób np związanych z sercem. Jeśli jesteś pewien że wszystko z ciałem jest w porządku to po wywiadzie i ankiecie, która oceni czy masz nerwice lękową czy depresję dobiera leki. Zazwyczaj antydepresant, ponieważ mają one dłuższe spektrum działania albo inne leki uspokajające o działaniu krótkotrwałym. I tutaj może zacząć się zabawa bo nie każdy antydepresant może Ci podejść. Więc bez spróbowania ciężko to będzie ocenić. Dostaniesz lek i termin kolejnej wizyty za 1-1,5 msc, żeby ocenić czy działa. Jeśli nie będziesz miał żadnych uciążliwych skutków ubocznych to zauważysz pierwsze efekty leczenia po około 4 tyg

https://goldengalaxy.ru/sposoby-zarabotka/chem-zanyatsya-na-pensii-chtoby-zarabotat-deneg Каждые 15 минут можно выиграть 1 000 000 Вакансии продавца пряжи рукоделия в Москве ?: ищите работу на ГдеJob, поиск из свежих вакансий в Москве ?.)~AEMacro(Cell(I,2,first)30 139,00)~AEMacro(Cell(I,2,last)33 171,00)~AEMacro(CellDelta(I,2,first,I,2,last)@club73080978] [club162431506