tomek Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Witam. Mam pytanie czy stosuje ktos z Was ten lek i moglby podzielic sie informacjami???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Patryk Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Witam Cie,ja go stosowałem kilka miesiecy na depresje,pomógł mi,w ulotce było sporo efektów ubocznych ale ja nie miałem zadnych..te efekty uboczne to takie zabezpieczenie dla firm farmaceutycznych **w razie co** :) wiec spokojna głowa nie masz sie co martwic. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Hej. ok dzieki za odpowiedz pozderawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szymon Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 ja nie nie dałem rady dłużej niż pół opakowania, otumanienie i brak erekcji . Teraz biorę chlorprotixen. Lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi