Gość Ela Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Mam od jakiegoś czasu pulsowanie w okolicach brzucha i to bardzo mocno jakby biło serce trwa to 15 min czasami więcej przy dotyku brzucha jakbym miała gule jestem wtedy osłabiona a czasami jakbym miała zemdleć próbowałam zmierzyć ciśnienie nie udało się ale ogólnie mam niskie ciśnienie 100/70 90 puls rano bardzo kołata mi serce lekarz rodzinny przepisał mi concor cor uspokaja się ale wtedy obniża mi ciśnienie robiłam echo serce niby wszystko w porządku holter oki wyniki różnego rodzaju oki jedynie cholesterol całkowity podwyższony 213 przepisano statyny ale źle znoszę ( może ktoś doradzi może jakieś suplementy diety bez statyn skuteczne co myślicie o lipiforma plus ktoś polecił ale to też ma statyny roślinne)kolejna wizyta kardiologiczna w maju co to może być migotanie czy częstoskurcz proszę o poradę ktoś coś takiego ma dajcie znać proszę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi