Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zioła na arytmię serca

Gość michał

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo uciążliwa przypadłość[bardzo dokuczliwa w egzystencji]w moim przypadku a leczę się od 4 lat leki zawiodły jedynym ratunkiem są zioła,którymi zajmuje się od 20 lat.Sporo czasu zajeło mi dopasowanie właściwej mieszanki,ale się udało.A tak na marginesie kończe leczenie przepukliny pachwinowej oczywiście z powodzeniem 100% bez żadnej operacji[zioła].Pozdrawiam wszystkich chorych zarówno Wam jak i sobie życze wytrwałości w walce z własnymi słabościami.
Ja również uważam, że wszelkich tzw. mechanicznych zmian w organiźmie człowieka nie można wyleczyć ziołami - tylko zdaje mi się, że tylko operacyjnie. Wszelkie oferty uzdrowienia to jest tylko bisnes. Najlepiej chyba można zarobić na czyjejś bidzie. Ci bizmesmeni niestety, ale rozumieją chorych i to wykorzystują.Zioła są dobre na niektóre schorzenia, ale należy przed zakupem dobrze się zastanowić
przepukline poprostu sie juz ma.raz bardziej dokucza,raz mniej.z tym trzeba nauczyc sie zyc. a tak poza tym -to nie ma glupich pytan tylko coniektorzy nie znaja na nie odpowiedzi. po to jest to forum aby na nim pytac. jak ktos nie zna odpowiedzi-to nie omija te strone poprostu,a nie dogaduje.