Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Praca kierowcy po wszczepieniu kardiowertera defibrylatora

Gość Mała

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marco 1955
Cześć mam na imię Marek mam 53 lata i kardiowerter od 03.08.2008 wróciłem do swojej pracy(naprawa pralek) dzwigam pracuje przy prądzie,robię po 110-130 km dziennie po Krakowie i okolicach i czuje się dobrze,mam utrwalone migotanie przedsionków serca i czeka mnie operacja zastawek serca na którą czekam z utęsknieniem bo to poprawi mi jeszcze bardziej komfort życia,ja mam zawsze bardzo pogodne podejście do życia bo to najlepsze lekarstwo na świecie a pozatym ma ciebie i sądze że również macie dzieci ja wszystkie kłopoty i nerwy zostawiwm za drzwiami i cieszę się moją ukochaną rodzinką. Tak wiec meżą głowa do góry i ciszcie się z życia.(aha jeżeli pali to powinien przestać bo nikotyna zaburza połączenia mózg-serce-rozrusznik). Więc jak widzisz ~Mała~ kardiowerter nie jest żadnym przeciw wskazaniem w jego pracy Papa :):)
Witam Michał i dzięki za odpowiedz.Przyznam szczerze że trochę mnie lekarze skołowali ponieważ pani kardiolog powiedziała że mąż nie będzie mógł prowadzić pojazdów ciężarowych zaś lekarz który *wydaje* zezwolenia na prace powiedział mężowi że po 6 miesiącach rehabilitacji podbije mu zezwolenie,oczywiście jeżeli przez ten okres nie zadziała kardiowerter.