Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Maluch

Rekomendowane odpowiedzi

Nie bardzo rozumiem sens wypowiedzi. Na jednym tagu napisał Pan cytuję:EKG wykaże co się dzieje z serduszkiem(czy ma Pani w tym czasie czy nie*sensacje*). Czy to znaczy,że jeśli odczuwa sie dolegliwości jak kołatania serca itp to ekg w i tak pewnym stopniu zawsze wykryje jeśli są zaburzenia,arytmie itp rzeczy nawet jeżeli w trakcie badania nie wystąpią akurat te dolegliwości na które pacjent się skarży? Byłoby to bardzo pocieszające ponieważ ja czuję dolegliwości a w czasie badania nie czułem i ekg było pozytywne i lekarz nie stosował monitorowania całodobowego bo i bez tego stwierdził,że nie ma arytmii.Prosze o pozytywną odpowiedź:)
hej maluch ja bylam u kardiologow 2, tak samo jak Ty nie mialam sensacji podczas badania EKG ale lekarze mi robili echo i holtera, oczywiscie nawet na holterze nie mialam zadnych sensacji. Niby je mam i niby serce zdrowe. jesli nie to to sama juz nie wiem jak i co. nadmienie iz 1 raz bylam prywatnie a drugi raz w ciazy. teraz to mie internistka nawet do kardiologa nie dala skierowania bo ekg wyszlo dobrze , byla tachykardia ale z niewiadomego pochodzenia (byc moze na tle nerwowym i takz zapoewne jest)