Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Concor cor 1,25 a extasy

Gość 2PAC

Rekomendowane odpowiedzi

mam takie pyatnie biore lek concor cor 1,25 wykryto umnie tachykardie i pobudzenia przedwczesne przedsionkowe jak dobrz epamietam chcialem sioe spytac czy moge wzias na imprezie ekstaze tabsa grocha jak kto woli czy lepiej nie i czy to jest powazna nie wydolnosc dodam jeszcze ze jzu lecze sie z 9 miesecy take juz jestem wylezony w sumie z tego chyba chcial bym zeby sie wypowiedzial na ten temat jaksi lekarz lub ktos kto tak robic pozdro dodam ze nie jestem narkomanem trenuje kulturystyke i mojre doswiadxczeni z narkotykami sa takie ze kiedy tylko pare razy bralem ekstaze na impreze pozdro i dziekuej za odpowiedzi
A MAM TAKIE PYATNEI JESTES LEKAZEM ?? ja wiem ze glowny skladnikl methylenedioxymethamphetamineto w skrocie MDMA podnosi cisnienie i przyspiesza akcje serca ale zapytalem bo chcialem miec pewnosc a tak naprawde to neima co rak zalamywac bo bo mdma jest wykorzystywanbe w medycynie ale baardziej w psychiatrii.......... jeszcze jedno ostatnio no ostatnio juz spory kawalek czasu po treningu odczuwal bolesci w klatce piersiowej i nei wiem z jakiego powodu cisnienie w normie 111/70 ;120/80 jak wezme goraa kompiel to bol praktycznie mija moze to cos z tetnicami wienicowymi serce nie jestd dojsc dobrz eukrwione a podczas goracej kapieli naczynia rozszezaja sie prosze mnei wyporwdzic z bledu bo nie wiem co mam myslec
włąśnie moja koleżakna jest psychologiem dziecięcym, włąśnie pod jej opiekę trafiły dzieci (bastolatki ) bo jedno z nich zmarło na zawał na imprezie organizowanej w domu przez rodziców jednego z zdieci. niestety nastolatki miały swoje pomyły i *atrakcje* i jedno z nich zmarło na oczach całej klasy. zastanów się zanim coś weźmmiesz a jak ci życie nie miłę o po co się leczysz i pytasz innych co się stanie
Tak w ogóle, abstrahując od ćpania, to nie wiem, czy przy Twoich dolegliwościach sercowych kulturystyka jest wskazana. Jakiś spacer, basen, ew. krótkie biegi to owszem. Ale kulturystyka, to chyba nie. Idź do Poradni Kardiologicznej i zapytaj lekarza, czy wolno Ci uprawiać ten sport. Podobno jest to niezdrowe dla serca nawet u ludzi zdrowych, którzy ćwiczą bez wspomagania.
Lepiej idz do do dobrego lekarza bo ta twoja niby kulturystyka doprowadzi cię do kalectwa. Tak jak mówi XY ten sport może być szkodliwy nawet bez dopingu i dla zdrowych ludzi. Trenowałem przez 8 lat regularnie(bez dopingu) i po tym czasie zaszły zmiany w moim sercu przez które mogę zapomnieć o sporcie.
Acha, jeszcze jedno.... Biorąc Concor cor nie można WYLECZYĆ tachykardii. Lek ten jedynie usuwa jej skutki, lecz nie usunie przyczyny. NIe odstawiaj więc go pod żadnym pozorem bez konsultacji z lekarzem, bo może to spowodować nagły wzrost pulsu czy ciśnienia. Jest to lek, który należy przyjmować przewlekle. Odradzam też walenie wódy na imprezach. Natomiast 2 lub 3 piwka, od czasu do czasu raczej nie wywołają większych szkód w Twoim organiźmie.
spoko lekarz kardiolog powiedzialz emoge cwiczyc bez problemu niby kultirystyka 90 kg na rzezbie to chyba troche jest przy wzros cie 180 cm pic alkochol tez moge bo pytalem chociaz go nie pije.... dopingu zadnego nei stosowalem!! no ale fakt faktem boli i bed emsuial isc do lekarza zeby cos powiedizal na ten temat i musz epowturzyc badania wojtek83 a mozes znapisa cjakie zmiany zaszlyt w toim sercu ja ciwcze 4 lata dopiero wiem z eten sport do najlepszych nei nalezy ale oc zorbic