Gość Milena Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Hej.Czytam tu wiele tematów o dodatkowych skurczach. Czy ktos może wyjaśnić czy częstoskurcz to coś innego niż dodatkowe skurcze?Słyszałam,że to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
dimedicus Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Częstoskurcz,jest pojęciem ogólnym,dzielą się na napadowe,trzepotanie przedsionków i migotanie przedsionków.Skurcze przedwczesne pozazatokowe w zależności od ich powstania dzieli się na;wczesne,późne,wtrącone lub sprzężone.Razem zaliczane są do zaburzeń rytmu serca i są leczone inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Milena Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Czy mogę z Panem jakoś prywatnie porozmawiać?Pisałam na e-maila ale nic sie nie dzieje..Nie ma Pan może gg? Bardzo potrzebuję pomocy już nie widzę sensu w niczym Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość dimedicus Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Nie otrzymałem,proszę jeszcze raz napisać z wyjaśnienie tematu.nie gwarantuję odpowiedzi już,mogę odpisac w wolnym czasie lub jak mam dyżur. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Milena Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 To może e-mail jest zł?Może go Pan dokładnie napisać w pełnym brzmieniu?Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Milena Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Napisałam ponownie.Może teraz doszło?Jeśli nie,prosze o adres raz jeszcze.Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Milena Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Napisałam i dostałam od Pana odpowiedź,że nie interesuje pana rozmowa i szkoda czasu.Bardzo mi przykro.Więc czemu tu Pana interesuje? Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi