Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica??

Gość Roksana

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od dwóch miesięcy występuje u mnie kołatanie serca,nudności,uderzenia gorąca,osłabienie,bardzo często mam okropne uczucie jakbym miała zaraz zemdleć i za chwile wszystko wraca do normy,zdarza się nawet do kilku razy dziennie pod rząd zazwyczaj z samego rana i wieczorem gdy próbuję zasnąć lub gdy Za długo patrzę w jedno miejsce, do tego czuje jakby serce miało mi zaraz wyskoczyć,do tego rownież czuje skurcz i bóle pod lewym żebrem i ogólnie w brzuchu i żołądku.Mam problem z tabletkami przeciwbólowymi,ponieważ mam strasznie bolesne miesiączki i kiedyś przez to zemdlałam i od tego czasu zawsze gdy mam miesiączkę biorę ogrom tabletek przeciwbólowych żeby to się nie powtórzyło i nie jestem w stanie przeżyć tego bez tabletek. Te objawy utrzymują się już prawie 3 miesiąc robiłam już kilka badań np morfologię,tk głowy,ekg,tarczyca,helikobakter,cholesterol ,potas,cukier itd wszystkie wyszły dobrze.Może to być nerwica i powinnam się udać do specjalisty? Miał ktoś z was podobne objawy lub ma ? Proszę rady mam 20 lat i to nie daje mi żyć.