Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dr Szumowski

Gość Marta

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bezinteresowny
raczej nigdzie Marto, zrezygnowal podobno z konsultacji na rzecz samych zabiegóe,poniewaz o wiele wiele mniej wykonuje ich teraz prof.Walczak, zapewne dlatego dr Szumowski z asystentami jest skoncentrowany na zabiegach,ale jezeli bylas ablowana przez Niego, sproboj zlapac go na korytarzu prostopadlym do glownegej aleji z barkiem z cieplym jedzeniem w IK w Aninie na Alpejskiej 42,przewaznie jesli odpowiednio dlugo posiedzi sie przed pracownią elektrofizjologii w godzinach 9-15 jest szansa ujrzenia Go! pozdr:)
Witam Mam maly problem poniewaz niewiem gdzie szukac Pana doktora. Dostalam skierowanie do kliniki Kardiologicznej na konsultacje do Pana Szumowskiego ale moja Pani doktor nie podala mi adresu placowki poniewaz niepamietala ulicy na ktorej sie znajduje i stwierdzila ku mojemu zaskoczeniu abym wygooglowala sobie. Moja dolegliwosc to niefarmakologiczne zaburzenie rytmu serca i wkoncu chcialabym wiedziec czy to w jakims stopniu zagraza mojemu zdrowiu bo oczywiscie tego tez mi nikt nie powiedzial!!!! Mimo 2badan holterem i pobytu w szpitalu nadal nic niewiem bo potrzebna jest konsultacja ktora ma stwierdzic co to jest i jak leczyc. Dlatego prosze o pomoc i adres placowki w korej znajde dr.Szumowskiego. Dziekuje z gory i pozdrawiam
Gość Martusia_82
Dr Szumowski przyjmuje prywatnie w klini9ce Allenort w Warszawie na Płowieckie, można się umówić na wizytę, dość długie terminy chyba. Mozna go też próbować łapać w Instytucie Kardiologii w Warszawie na Alpejskiej, tam przeprowadza mnóstwo zabiegów Ablacjii, można czekać pod pracownią jego, może da się złapać i porozmawiać, moi tak poradził po zabiegu, żebym łapała go własnie tam, i tak robiłam, on przeprowadzał mi ablację 1, mam nadzieję że drugą też będzie :)))
Gość mARTUSIA_82
Centrum Kardiologii Anin NZOZ ul. Płowiecka 37 04-501 Warszawa recepcja: tel. 022 509 14 60-62 fax 022 509 14 63 recepcja@ckanin.pl sekretariat: tel. 022 509 14 87 fax 022 613 37 56 sekretariat@ckanin.pl to namiary tej prywatnej CENTRUM KARDIOLOGII ALLENORT
Gość Martusia_82
Instytut Kardiologii im. Prymasa Tysiąclecia Stefana Kardynała Wyszyńskiego ul. Alpejska 42 04-628 Warszawa Centrala - tel. +48 (0) 22 343 46 00 tel. +48 (0) 22 815 30 11 Izba Przyjęć - tel. +48 (0) 22 343 41 00 +48 (0) 22 8152716 to państwowy Szpital. Tam również pracują tacy wspaniali lekarze, i profesorzy jak pr. Walczak, dr. Szumowski, dr. Szufladowicz, i wielu wielu innych.
Pan Doktor Lukasz Szumowski, o ile dobrze wiem, skupił się na zabiegach i nie konsultuje obecnie - ale proszę zadzwonić pod numer tel. 022 509 14 60-62 Centrum Kardiologii Anin Płowiecka 37, Warszawa i tam w rejestracji będą najświeższe informacje. Zarówno w tej placówce a także, a raczej przede wszystkim, doktor wykonuje zabiegi w Instytucie Kardiologii w Warszawie przy ulicy Alpejskiej 42, w Aninie. Proszę spróbować w obu miejscach, to wybitny specjalista, ale też bardzo zapracowany. pozdr