isiate Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Witam!Szukam dobrego specjalisty(najlepiej prywatnie) dla mojego taty,który ma tętniaka aorty prawej komory serca(5,5 cm),niedomykalność zastawki,1 gr inwalidzką.Tato jest 3 miesiące po operacji wycięcia segmentu płuca(nowotwór).Zalezy mi na kontakcie z kardiochirurgiem z Dolnego śląska bądź okolic.Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zyczliwy Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Tylko dr.Skiba szpital wojskowy we Wroclawiu.Tylko tyle wiem bo operowal mnie jeszcze jak pracowal w Katowicach-Ochojcu. Poprostu zawodowiec w kardiochirurgi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Asia F. Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Racja. Tylko dr Skiba - jest fachowcem i ma świetny zespół. Pracuje w WSK we Wrocławiu - operował moją mamę na tętniaka aorty i teraz super się czuje. W innych ośrodkach nie podjeli się operacji bo duże ryzyko. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa29 z Tetralogią F Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Chyba tętniaka aorty? Aorta jest jedna :-) Moja w części wstępującej też ma 5, 5 cm, ale lekarze w Aninie na razie nie widza potrzeby czwartej operacji. Ryzyko jest za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza
jarek1983 Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 No tez powiem Dr. Skibe z WSK we Wrocławiu jeśli chodzi o Dolnyśląsk. Ale troche dalej bo w Katowicach jest tez Doc. Marek Jasiński to jest lekarz którego ja zawsze polecę, jego podejście do pacjenta jest jak na filmach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 www.medinet.pl zajrzyj, kardiochirurgów polecam, wspaniały zespół i opieka okołooperacyjna. Bardzo nowoczesny szpital. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 no tak, piszę a nie spojrzę na daty, pierwszy post jest z 2008 roku, to już raczej po... Cytuj Odnośnik do komentarza
moniczkor Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Mojego męża operował dr.Gemel ze swoim zespołem ,polecam, bardzo sympatyczny i dobry fachowiec.Jak szpital wojskowy to tylko dr. Gemel! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zyczliwa Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Tylko zespół kardiochirurgii 4 WSK! Lekarze- fachowcy!! Pielęgniarki i pielęgniarze przygotowani merytorycznie i praktycznie! Wszyscy są profesjonalistami w swojej profesji! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi