Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból pleców przy braniu Sectralu na obniżenie ciśnienia

Gość zenon

Rekomendowane odpowiedzi

witam Mnie bolą plecy praktycznie cały czas, a mam wypadanie płatka. Ból dokucza mi cały dzień od kąd wstanę, a nasila się przy głębszym wdechu lub odchylaniu. Jest to uczucie jak by ktoś mi wbijał tam coś ostrego i z reguły jest punktowy. Lekarze twierdza że to nie jest od serca tylko nerwobóle. Ciśnienie też mam ok, ale czy one(nadciśnienie) może powodować takie dolegliwości to nie wiem.
Większość lekarzy to lenie, szczególnie lekarze rodzinni, *najgorszy odpad* - trzeba brać na nich poprawkę bo mogą zrobić krzywdę Wam lub komuś z Waszych bliskich. Nie każdy ma pieniądze, żeby leczyć się prywatnie, ale jeżeli macie kasę to nie chodźcie do *lekarzy* rodzinnych - na ogół są to ludzie bez pasji, nie traktują swojego zajęcia jak służby tylko jak zwykłą pracę od 8:00 do 15:00 od poniedziałku do piątku i tak w koło Macieja. Pozdrawiam: Rozgoryczony (ładnie mówiąc) pacjent.
Witam! Ja również mam od jakiś 2 miesięcy bóle pleców głównie w dolnej partii (cz. lędzwiowa) chciaż żdarza się wprawdzie sporadycznie że w części srodkowej pleców bądz szyi przypuszczam że to są korzinki chociaż u lekarza jeszcze nie byłam. Boli mnie praktycznie cały czas przy wykonywaniu jakiego kolwiek ruchu siedzeniu czy leżeniu a dodam też że choruje na serce (tzw. pałzy) i miewam skoki ciśnienia zazwyczaj mam niskie około 100 więc lekarz przypisał mi effortil ale czasm zupełnie bez powodu skacze mi do ok. 160. A i jeszcze coś mam 17 lat. Czy to moze mieć ze soba jakis związek???