Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ablacja u profesora Walczaka

fela39

Rekomendowane odpowiedzi

ja też miałam mieć ablacje - modyfiakcje węzła zatokowo-przedsionkowego. leczę się gdańsku u prof Dariusza K. i on mnie od razu kierował na warszawe na banacha. no ja nie chce jeszcze zabiegu bo u mnie to troche tyzykowny ten zabieg i mało ich robią i wolę czekać na nowe leki. ale gdańsk by się tego w ogóle nie podjął - zresztą mało kto chce ten tym ablacji robić :(. wiola i fela39 - warszawa ma na pewno większe doświadczenia co prawda gadńsk też już nieźle stoi w rankingach ale jak jest coś bardziej skomplikowane to oni sami od razu kierują na warszawe buziaki pozdrawiam
Do fela39: czy masz potwierdzoną wizytę u Profesora Walczaka 16 października? Ja słyszałem, że w tym czasie profesor wyjeżdża i nie będzie go w warszawie. Zmieniałem termin, bo bardzo mi zależy na wizycie u profesora. Znajoma była u niego i mówi, że nie spotkała jeszcze lekarza o takim stosunku do pacjenta a przy tym ma niebywałą wiedzę i zrozumienie tego, o co chodzi w arytmiach.
felciu :) ja na prof dariusza K nie moge narzekać :). z tego co wiem a mam tam nie małe u lekarzy znajomości na klinice to mają fatalną sytuacje finansową i organizacyjną :(. nowy dyrektor, wiele zmian i komornik non stop na koncie a zabieg ablacji kosztuje od 17-20tys zł więc wykonują tylko nagłe. jest beznadziejna sytuacja. nawet część poradni zawieszono. jest dramat w ack i niestety od roku jest burdel a od 2 lat w wielu poradniach nie płacą pensji albo w całości albo w częsci. więc cóż nie ma na co liczyć że szybko coś się tam zmieni. pozatym ne wiadomo czy nie zlikwidują kolejnych poradni itp. więc na twoim miejscu nie czekałabym tylko ruszała na warszawe :) - tym bardziej że mają większe doświadczenia w bardziej skomplikowanych przypadkach :). dobrze zrobiłaś ruszając na warszawe. buziaki i uściski
Ja tesz jestem po ABLACI nistety nieudanej ,cały czas mam lęk żeby arytmia mie nie złapała wydaie mi się że jusz wemie jest ten okropny lęk nawet nic się nie dzieje a mi tchu brak i boje się że coś się stanie bardzo prosze jak ktoś wie jak sobie z tym poradzić prosze mi pomóc ANECZKA