Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Metody powiększania penisa

Gość Meredith

Rekomendowane odpowiedzi

Oj sporo ich masz. Najskuteczniejsza jest chyba operacja, niemniej sam jestem zdania,że jest to ostateczność i sam osobiście na pewno bym sie na to nie zdecydował. Równiez miałem kompleksy na punkcie wielkóści,udało mi sie powiekszyc mojego małego dodatkowo o 4 cm i obecnie już nie mam. Pomogły: środki na powiekszenie czlonka penilarge
pompka oraz żel z tej samej serii co tabletki. Ćwiczenia mozesz sobie odpuścić, sama pompka działa ale jedynie na czas pompopowania.Tylko tabsy w zasadzie mogą dać Ci stały i długi efekt.

Ja brałem tabletki o nazwie Maxorman. Mało reklamowane w internecie Polskim ale według mnie najskuteczniejsze. Wypróbowałem kilka metod typu tabletki z Allegro, kremy, pompki do penisa - uwaga ta prawie uszkodziła mi członka bo zsiniał u nasady po zastosowaniu wiec ostrzegam. Wszystkie te metody okazały się lipą. Mimo wielu pozytywnych ocen na Allegro przyjrzałem się komentarzom a dokładnie osobom które je piszą okazało się że było to około 5 osób o tych samych nickach piszących ciągle komentarze pozytywne. Szkoda że Allegro nie zwalcza takiej patologii. Wracając do tematu najlepsze jak już wspominałem okazały sie tabletki o nazwie Maxorman w moim przypadku zrobiłem sobie podwójna kurację niz napisane na opakowaniu czyli zamiast jednej to dwie tabletki dziennie przez 3 miesiące i powiem wam szczerze ze dzięki temu udało mi się wydłużyć penisa o 2,7 cm oraz pogrubić o 1,5 cm w obwodzie nawet w stanie spoczynku. Według mnie to jest rewelacyjny i nie spodziewany efekt.