Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Osłabienie, pieczenie języka i brak tchu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od pol roku jestem oslabiony mam dziwne uczucie przy oddychaniu jakbym nie mogl nabrac powietrza mialem robione podstawowe badania ale nic nie wyszlo czasem piecze mnie takze jezyk caly czas i jestem podatny na przeziebienia od tych antybiotykow dostalem drozdzycy napletka przez te dolegliwosci przestalem pracowac i boje sie samemu wychodzic z domu co to moze byc bo psychicznie mnie to wykonczy lekarze niewiele potrafia pomoc
Witam laska160.Ja tez od okolo paru tygodniu mam problemy z oddychaniem dusznosci,potem kreci sie w głowie,w nocy to np nie zasne jak nie bede miala chociaz uchylonego okna,jak jestem w jakimś pomieszceniu gdzie jest cieplo zaraz czuje ze mam starsznie czerwona twarz i jest mi w nia potwornie gorąco o uszach nie wspomne,chodze po roznych lekarzach bylam juz u neurologa dal mi skeirowanie na eeg głowy,dzis lece po skierowanie do kardiologa i na badanie spirometryczne(to cos z płucami) trzeba wkoncu sie dowiedziec co to jest bo tak sie zyc nie da,jak narazie to biore tabletki ziolowe pzred snem by moc latwiej zasnąc uspokoic sie i wyciszyc:) Pozdrawiam :)