Gość Alinka Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Dostałam receptę na ten lek i jestem ciekawa jego działania, czy zdarzały się u was reakcje nieporządane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mona Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 ja stosuje inny inhibitor konwertazy angiotensynowej (ach jak człowiek zaczyna chorować to poznaje mnóstwo nowych słów) i nie mialam żadnych problemów zjakimiś nieporządanymi skutkami ale wiem że leki z tej grupy nie są bez wpływu na inne wiec przy jakiś nowych konsultuj się chociaż w aptece Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Gandalf Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 mi lekarz zestawil Aldan, Diuresin SR i wlasnie Cilan w ramach politerapii i nie przydazyly mi sie zadne zaburzenia a ponoc o te dosyc latwo przy zlozonym leczeniu nadcisnienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość błękitna Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 złożone kuracje zdobywają sobie corz większe uznanie- problem tylko aby właściwie je dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Lekarz Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Uwaga Gandalf to oszust: Aldan, Diurensin i Cilan są produkowane przez tą sama firmę Polfarmex. Zamieszcznie takiej kryptoreklamy dla lekarza śmierdzi na 100 km. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość normalny Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Witam, a ja mam taki sam zestaw jak Gandalf i od m-ca zażywam ten *zestaw* bez większych skutków ubocznych, wręcz czuję się dobrze i ciśnienie w końcu mam unormowane i zalecił mi ją lekarz-kardiolog!!, czy to też reklama?? i nie obchodzi mnie czy to jednej firmy czy nie!!, *LEKARZU*? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi