Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból w klace piersiowej pod piersią nasilający się po wysiłku i oddychaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Mam 17 lat. Od jakiegoś czasu mam dziwne bole w klace piersiowej. Ok. 2 tyg temu się zaczęło... był to ból z prawej strony klatki piersiowej między żebrami pod piersią. Byłam u lekarza ale ona powiedziała ze to jakieś wirusowe. Myślę no skoro tak powiedział lekarz nie ma czego się obawiać. Ale wczoraj w domu przy sporym wysiłku fizycznym zaczęło mnie to znowu boleć :( Dziś boli mnie lewa strona... Tak jakby serce i to podczas oddychania mnie boli. Gdy bolała mnie jeszcze prawa str. z dwa tyg. temu to nawet spać nie mogłam na boku a ni na plecach tylko na brzuchu a gdy rano sie budziłam i chciałam wstać zaczęło mnie silnie boleć, ale po jakimś czasie przestało! I nie wiem co mam o tym myśleć. Teraz jestem przeziębiona może dlatego mnie boli lewa strona ?? nie wiem. Proszę o wasze opinie. Pozdrawiam
Gość zmartwiona_17
ok 93 uderzeń na minute.. Pewnego dnia miałam tak ze serce waliło mi bardzo szybko przez ok 2 godz. mimo tego iz nie mialam wcale wysilku fizycznego. :/ nie wiem moze nie ma czym sie przejmowac ale ja nigdy wczesniej nie mialam z takimi rzeczami problemów :/
Posłuchaj soso chyba trzeba zgłosić twoje nadużycie ,bo teraz na tym forum robisz sobie siupy z ludzi,jesteś idiotą albo psycholem który dokucza ludziom.Koleżanko nie lekceważ tych objawów tylko idź do kardiologa,a z tym całym SOSO nie pisz bo to GŁUPEK przeczytaj jego recenzje jak napisał dziewczynie co myśli o jej tacie po po zawale 3-go stopnia.