Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powłuczenie nogami pod wpływem zmęczenia

Gość mietek007

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich! Śmiesznie to jest, kiedy nie mogąc znaleźć pomocy u lekarza, człowiek szuka jej w internecie. Ale jeżeli to ma być rozwiązeniem. To spróbuję. Od 3 lat mam problemy z nogami. Nie mogę się swobodnie poruszać po własnej miejscowości. Ogromną trudność sprawia mi przejście nawet 1,5 km. Po takim dystanie zaczynam powłuczyć nogami. Nie jestem w stanie chodzić. Muszę zrobić conajmniej godzinny odpoczynek, żebym doszedł do siebie i mógł ruszyć w dalszą drogę. Jednak po 1,5 km sytuacja znowu się powtarza. Nie ukrywam, że jest to bardzo uciążliwe i męczące. Przeszkadza mi to w normalnym funkcjonowaniu. Jedynie w pozycji rowerowej mogę swobodnie przejechać 10 km i nie odczówać zmęczenia. Dopiero po zejściu z roweru to straszliwe uczucie powraca. Podczas konsultacji u conajmniej czterech różnych specjalistów nie dowiedziałem się niczego ciekawego. Lekarze nie potrafią powiedzieć co mi dolega. W badaniach neurologicznych zostało mi jedynie prześwietlenie głowy. Rehabilitacja, której próbowałem nic mi nie pomogła. Poszczególne wyniki moich badań dowodzą, że : - badanie mięśni prawidłowe - na kręgosłupie małe przepukliny - brak witaminy B12 - przepływ krwi przez żyły prawidłowy Bardzo liczę na Państwa pomoc i opinie. Będę wdzięczny za każdego rodzaju informację. Pozdrawiam.